Asfalt până la ultima casă! 22 de străzi din Văliug sunt modernizate printr-o investiție de peste 4 milioane de lei

modelmic

 

Comuna Văliug se află în plin proces de reabilitare. În urma semnării contractului de finanțare și execuție pe PNDL 2014-2020, toate străzile din localitate vor fi modernizate.

Anul trecut în 2018 am reușit să facem aproximativ 50% și anul acesta vrem să încheiem. În momentul de față se lucrează pe tot ce înseamnă străduță din comuna Văliug. Orice stradă care nu a fost asfaltată, chiar până la ultima casă, va fi. În toată zona Văliugului se pune rigolă și se toarnă asfalt”, a declarat viceprimarul comunei Văliug, Alin Marcu.

Valoarea contractului este de puțin peste 4 milioane de lei.

Sunt 22 de străzi în comuna Văliug, adică aproximativ 3400 de metri, din care anul trecut s-au asfaltat 9 străduțe și s-au pregătit pentru asfalt următoarele 5, dar pentru că a venit toamna și frigul, ne-am oprit pentru a începe anul acesta în 2019, când ne permite timpul, să putem să lucrăm în condiții bune, adică să nu fie îngheț că nu putem turna beton și asfalt”, au precizat șefii administrației locale din comuna Văliug.

 

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Maria Mirza

    O întrebare dacă tot spune-ți că nu va rămâne nici o stradă neasfaltată. Casele cu nr. 111 și 82 de la penultimul podeț având numere cred că aparțin unei străzi chiar dacă porțiunea este de aproximativ 25-30 m.Sper că vom beneficia si noi de asfalt.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei