Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş

modelmic

PRELUNGIREA APELULUI DE SELECŢIE NR. 1/2019

Măsurii 4/5C -” Sprijin pentru realizarea de investiţii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”

Data lansării apelului de selecţie: 05.09.2019

Măsura lansată prin apelul de selecţie: Măsura 4/5C – “Sprijin pentru realizarea de investiţii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”

Beneficiari eligibili:

a)      Comunele şi asociaţiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare;

b)      ONG-uri, conform legislaţiei naţionale în vigoare.

Fondul disponibil pentru măsură: 50.890 EUR

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată este: suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este 50.890 euro/proiect.

Sprijinul public nerambursabil acordat în cadrul acestei sub-măsuri va fi:

–          100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele aplicate de autorităţile publice locale şi ONG-uri care sunt negeneratoare de venit;

–          max. 90% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele generatoare de venit aplicate de ONG-uri şi care vizează infrastructura educaţională (grădiniţe) şi socială (creşe şi infrastructura de tip after-school).

Data limită de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

Data limită de primire a proiectelor este: 04.11.2019

Locul depunerii proiectelor: Dosarul Cererii de finanţare (Cererea de finanţare însoţită de anexele tehnice şi administrative) se va depune în 2 exemplare-format letric şi 2 exemplare scanate pe suport CD, la punctul de lucru GAL Caras-Timis, Resita, Str. Fagarasului bl.29 Sc. C, parter. Depunerea proiectelor se realizează în zilele lucrătoare ale săptămânii în intervalul orar 10:00 – 14:00 pe toată durata sesiunii de depunere a proiectelor.

Informaţiile detaliate privind accesarea şi derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului pentru măsura ” Sprijin pentru realizarea de investitii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”- M4/5C şi în Apelul de selecţie M4/5C- varianta complexă, elaborate de Asociaţia GAL Caraş-Timiş, disponibile la sediul administrativ si la punctul de lucru al GAL în versiune pe suport tipărit sau sunt accesibile la adresa de internet www.gal-caras-timis.ro.

Solicitanţii pot obţine informaţii suplimentare la sediul administrativ al Asociaţiei GAL Caraş-Timiş comuna Ezeris, Sat Soceni nr. 284A, judeţul Caraş- Severin, si la punctul de lucru in Resita, Str. Fagarasului, bl.29 Sc. C, parter, prin corespondenţă electronică la adresa contact@gal-caras-timis.ro, sau prin telefon: 0355/405625, 0771581500

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: GAL CARAS-TIMIS

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei