Așteptarea a luat sfârșit la Bocșa! Noul magazin Market Parabo, deschis de astăzi!

modelmic

După Reșița, Lugoj și Timișoara a venit rândul rândul orașului Bocșa să beneficieze de produsele magazinelor Parabo Market, o investiție care a depășit 1 milion de euro!

Alături de primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, directorii companiei Miruna Internațional Impex, Miruna și Cristian Panfil au tăiat astăzi panglica noului supermarket Parabo, în așteptarea zecilor de bocșeni care de la primele ore ale dimineții au sosit în parcarea magazinului.

Cu o ofertă generoasă de produse și prețuri competitive, Market Parabo reprezintă o opțiune serioasă pentru clienții din Bocșa cu posibilități restrânse dar și pentru cei care doresc să achiziționeze produse alimentare premium.

Market Parabo în Bocșa, un magazin cu prețuri de bun simț în raport cu cumpărătorii, al cărui spațiu dedicat clienților este de 1200 metri pătrați!

La Bocșa, magazinul Parabo cu numărul 4, magazinul deschis astăzi reprezintă cel mai mare proiect dezvoltat de companie pe zona de retail până acum, urmând să se desfășoare pe o suprafață de circa 1200 mp.

Această investiție reprezintă al patrulea magazin Parabo, după magazinele din Reșița, în 2013,  Lugoj în 2014 și magazinul de la Timișoara, deschis în această vară. Este cea mai mare investiție Parabo de până acum, magazinul de la Bocșa reprezentând un efort financiar de peste un milion de euro. Sortimentația, mărimea magazinului, prețurile practicate, care după părerea mea sunt adecvate pentru toate buzunarele, acestea sunt datele vor face diferența între noi și competitori. Vreau să mulțumesc primarului orașului Bocșa, domnului primar Eugen Cismăneanțu și consiliului local Bocșa pentru sprijinul acordat în realizarea acestei investiții“, a declarat Cristian Panfil, Directorul Comercial al companiei Miruna Internațional.

La rândul său, primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu a declarat la momentul deschiderii noului supermarket: „este una dintre cele mai importante investiții realizate în acest domeniu, în orașul nostru. Avem în orașul Bocșa un supermarket cu capital 100% românesc. Doresc să mulțumesc pe această cale societății Parabo pentru că s-a gândit să realizeze această investiție la Bocșa. Ceea ce am făcut noi, primăria și Consiliul Local Bocșa, este un lucru cât se poate de normal, mă refer la faptul că am dat dovadă de deschidere pentru investitorii care s-au arătat interesați de business în zona noastră.“

Accesul la magazin va fi unul facil pentru cumpărătorii din Bocșa, Market Parabo fiind situat între magazinele Profi și Penny Market, intrarea fiind realizată din șoseaua principală, DN 58B – de pe strada Funicularului, pe strada Carpați, unde odată intrat nu vei avea cum să ratezi magazinul Parabo (foto).

modelmic

Magazinele Parabo Market comercializează o gamă variată de bauturi alcoolice și non-alcoolice, lactate și brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri și cafea, cosmetice, detergenți etc., multe dintre acestea fiind disponibile la preț de distribuitor!

În urma deschiderii celor două noi magazine din Timișoara și din Bocșa, distribuitorul Miruna Internațional operează la final de 2017 aproximativ 2.300 – 2.500 mp spațiu de retail.

Miruna Internațional este cel mai mare distribuitor din regiunea Banat – Crișana, din punct de vedere al cifrei de afaceri înregistrate in 2015, cu 148,7 milioane de lei, urmată de companiile Resco, Vandana, Duo Select si Tora.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei