Așteptarea a luat sfârșit! Magazinul „CASA ALEX“ s-a deschis la Oravița!

modelmic

CASA ALEX de la Oravița este cel mai mare magazin de bricolaj din Sudul Banatului și arată excelent! Putem afirma aceste lucru după ce ieri am pășit în noul edificiu comercial, care a fost prezentat oficialităților, partenerilor Auto Alex, furnizorilor și presei, cu doar câteva ceasuri înainte de marea deschidere, care a avut loc astăzi . La tăierea de panglică, susținută de niște fete frumoase vestimentate în port popular, administratorul Auto Alex, Alin Torma l-a invitat alături de domnia sa pe primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu și pe reprezentanții Auto Alex care au contribuit la realizarea celui mai mare proiect al companiei de până acum.

De la eveniment, așa cum era firesc, nu a lipsit Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, până în urmă cu doi ani conducător al destinului Auto Alex alături de fratele său Alin și primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu. Toți oaspeții prezenți s-au arătat plăcut surprinși de calitatea lucrărilor de execuție a acestui magazin și de esteticul acestuia, din zona de parcare și până la ultimul raft cu produse.

Managerul Alin Torma a ținut să mulțumească echipei Auto Alex și tuturor celor care și-au dat silința și au sprijinit acest deziderat, prietenilor care au venit cu acest prilej din Serbia, pentru care a adresat câteva cuvinte în limba sârbă,  promisiunea acestuia fiind că retailerul de bricolaj va fi realizat, la scară mai mare sau mai redusă, și în alte zone din Banat. Trebuie spus că prin realizarea Casei Alex s-a ridicat, în fapt, cea mai importantă clădire comercială ridicată de către un om  de afaceri pur cărășean, un business care se derulează pe teritoriul Caraș-Severinului.

La rândul său, primarul M9 – Adrian Torma, a ținut să consemneze și să creeze legătura celor două povești, Auto Alex și Casa Alex:

„Cu Povestea AUTO ALEX a început în 1992 și continuă după 26 de ani, demonstrând că acolo unde la temelie există perseverență, muncă, ambiție si răbdare, apare performanța.
În 1992 plecau în aventura AUTO ALEX doi oameni curajoși, mama și tata, care doreau să asigure o viață liniștită familiei noastre.
În 1999 făceam primul pas important în dezvoltarea companiei prin deschiderea primului punct de lucru în afara orașului Moldova Noua, deschizând un magazin de piese auto în Oravița, într-un spațiu de 30 de metri pătrați, unde primul angajat era Elena Coca Cioloca​​.
Astăzi, dupa 19 ani de la deschiderea primului punct de lucru în afara orașului Moldova Nouă, suntem foarte aproape să facem încă un pas important în viața companiei AUTO ALEX, prin deschiderea primului magazin de bricolaj standardizat – CASA ALEX – de peste 2000 de metri pătrați spațiu de vânzare.
Este un moment important pentru compania noastră, dar este și un moment de reflexie pentru cei care înțeleg că rezultatele nu pot apărea peste noapte.
De aproximativ 2 ani sunt Primarul orașului Moldova Nouă și încerc să explic și sper să mă și fac înțeles concetățenilor ca rezultatele pot apărea doar dacă există perseverență și continuitate, muncă și mult sacrificiu, dar cel mai important, o echipă solidă.
Primarul nu este „moașă comunală“, Primarul nu este persoană care sa fie înjurată sau judecată de către fiecare nemulțumit care nu înțelege că rolul Primarului nu este să facă el absolut totul.
Eu am venit cu o viziune care va aduce prosperitatea în Moldova Nouă și Clisura, cu speranța că vom forma o echipa Primar – partide politice – aparat de specialitate – mediu de afaceri – concetățeni care urmeaza aceasta viziune si pașii prognozați.
Din păcate recunosc ca sunt dezamăgit de mentalitatea învechita si neproductivă din această echipă încă nefuncțională.
Suntem măcinați de orgolii si ambiții personale, suntem dezbinați de interese obscure ale unor grupuri de interes falimentare, suntem obosiți de promisiuni neonorate și lipsite de motivația implicării civice.
Dar faptul că mediul privat poate produce perfomanță înseamnă că exista șanse ca Romania sa se schimbe in bine.


Felicitări echipei AUTO ALEX!“, a notat edilul Adrian Torma.

la rândul ei, Lorena Ion, viceprimarul orașului Oravița a declarat: „Primim cu mare bucurie vestea deschiderii la Oravița a magazinului Casa Alex, un pas mare pentru orăvițenii care caută idei pentru acasă, o soluție optimă pentru orașul nostru și împrejurimi, noi locuri de muncă și un spațiu comercial modern, demn de marile orașe.
Fie ca deschiderea Casei Alex la Oravița în ziua de Sfântul Ilie să fie de bun augur, să aibă parte de prosperitate și dezvoltare!
Felicitări și mult succes!“

CASA ALEX, un univers de soluții pentru casa și grădina ta!

De la covoare și perdele, până la mobilier, prefabricate electrocasnice, bricolajul de la CASA ALEX înseamnă renovarea sau amenajarea unei locuințe, pentru că aici găsești toate materialele de care ai nevoie pentru a-ți ridica o casă, de la roșu și până la detaliile pe care le presupun finisajele.

Din punct de vedere al resursei umane, în noul magazin vor fi angajate 50 de persoane, AUTO ALEX dovedindu-se, și din acest punct de vedere, un angajator important în această piață de profil din regiunea Banat.

În viitorul nu foarte îndepărtat, Magazinul CASA ALEX va fi disponibil clienților și în varianta comenzilor on-line iar în ceea ce privește ratele pentru produse, clienții vor putea recurge la varianta creditării CETELEM – 12 luni rate fără dobândă sau prin 3 rate cu cardul BRD sau ING sau sau rate direct în magazin.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alexandra

    In spatele a ceea ce au realizat astăzi sta multă munca dar si respectul pt angajați cum nu se prea gaseste .Am avut plăcerea sa-i întâlnesc acum niste ani pe Muntele Semenic unde au petrecut niste zile frumoase împreună cu angajații lor .Felicitări pt .ce au realizat .Si pt resoectu fata de semeni lor fie el angajat sau un simplu om .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei