„Astupăm găuri!” E weekend, dar pentru zeci de angajați ai primăriei Reșița a început o nouă noapte albă!

Astupam

Pe când mulți dintre noi ne bucurăm de ceea ce generic obișnuim să numim weekend, căci sfârșit de săptămână sună desuet, 30 de angajați ai Primăriei Reșița se luptă în noapte cu gropile care au scos din minți șoferii reșițeni în ultimele săptămâni.

Dacă ar fi trebuit să fim „deontologi” cu titlul, atunci poate că ar fi trebuit să formulăm „Primăria Reșița pare hotărâtă să astupe toate găurile date de vechea administrație”, căci n-am fi fost departe de adevăr. Au fost evaluate peste 720 de gropi doar pe bulevardele principale ale Municipiului Reșița iar „exercițiul de forță” pe care îl desfășoară administrația orașului nu se poate încheia cu succes, cât ai bate din palme.

La fața locului i-am găsit în această noapte pe administratorul municipiului Paul Vasile, pe directorul de investiții al Primăriei Reșița Adelin Tuță împreună cu Dani Călin, directorul Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Consiliului Local Reşiţa, reprezentanți care ne-au dat asigurări că până luni toate gropile vor primi felia de afalt binemeritată!

De menționat și de reținut pentru cei care se aruncă în vâltoarea unor comentarii adeseori „halucinante” este faptul că Primăria Municipiului Reșița plătește 270 000 lei lunar până în anul 2029 pentru creditul luat în urmă cu 5 ani pentru asfaltarea acestor bulevarde. Adică plătim încă 10 ani 2 miliarde 700 de milioane de lei vechi pentru niște bulevarde care arată de parc-au trecut proba Apocalipsei! Eu le-aș mulțumi încă odată aici strașnicilor Stepanescu și Crina, iar cu ocazia asta să-i transmitem domnului ex-viceprimar și candidat perdant la Primăria Reșița faptul că pledoaria tehnică expusă cu speed-sudoare poate fi un balsam ieftin doar pentru cei care încă nu au înțeles exact cum a funcționat această „execuție” a kilometrilor de bulevarde „asfalstate”.

Directorul de Investiții din cadrul administrației reșițene, Adelin Tuță, acest voinicel tolbă de informații, cu vorbe iuți dar cu intenții bune (doar drumul Nera – Govândari tot cu aceleași intenții a fost pavat) ne-a declarat că până la această oră s-au turnat 80 de tone de asfalt și au fost astupate peste 400 de gropi.

Asta la vista, Baby… Să-nceapă-njurăturile…

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  “30 de angajați ai Primăriei Reșița se luptă în noapte cu gropile … ” – Biciul pe ei! (citat din capodoperele lu’ tăiţelu’)
  “ne-a declarat că până la această oră s-au turnat 80 de tone de asfalt și au fost astupate peste 400 de gropi.”

  În medie cam 200 Kg de mixtură asfaltică tregărită cu popa în fiecare … groapă.
  Ce să faci dacă lui Stepănescu şi Crina le-a lipsit un Paul Vasile ca city man ajer şi nu s-au lansat … “prohodul” pe domeniul public.
  Lipsa asta a întârziat căderea gropilor şi creşterea impozitelor, precum Gerovital H3 căderea părului.
  Că gropile trag la popă şi viţăvercea, e normal.
  Nu? :)

  Raspunde
 2. Petru

  Daca ar fi fost profesionist dl. “Director de Investiții din cadrul administrației reșițene, Adelin Tuță, acest voinicel tolbă de informații, cu vorbe iuți dar cu intenții bune” ar fi stiut ca “doar drumul Nera – Govândari” nu a fact parte din “creditul luat în urmă cu 5 ani pentru asfaltarea acestor bulevarde”. A scapat un drum in plus, acu la cate gauri sunt in cele platite din credit nu se simte dar daca esti “voinicel” – incearca sa fii harnic nu vorbaret!

  Raspunde
 3. Adrian

  Bravo !!!!!!!
  Am observata ca si in Resita se lucreaza la drumuri seara sau noaptea.
  Astfel se evita blocajul circulatiei.
  Pacat ca nu s-au plantat si platanii noaptea.

  Raspunde
 4. Adrian

  Dar … “primaria astupa toate gaurile date de vechea administratie” este o mare manipulare.
  Chiar daca va referiti la altceva, metafora nu se potriveste deoarece gaurile din asfalt au aparut numai in administratia actuala.
  Asa ca … mai incet cu manipularile.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei