Atelier18 își va deschide porțile în această vară în centrul de agrement de la Râul Alb!

modelmic

Centrul de agrement de la Râul Alb va găzdui anul acesta o nouă ediție a Școlii de vară Atelier18, un proiect ce propune tinerilor o experiență inedită, prin care se descoperă și dezvoltă o serie de aptitudini și atitudini de expresie, comunicare și colaborare. Tabăra va avea loc în perioada 12-18 august, la ea urmând să participe 90 tineri din întreaga țară, care vor fi selectați pe baza formularului de înscriere.

„Căutăm tineri care își doresc să descopere, să se descopere, să exploreze, să experimenteze, să viseze, să imagineze, să se imagineze, să creeze și să se recreeze. Dacă ești unul dintre cei 90 de tineri posibili, imaginează-te în tabără și lasă-ne să te descoperim”, transmit organizatorii.

În cadrul școlii de vară vor fi organizate ateliere de jurnalism/media și de teatru de improvizație.

În cadrul atelierului de jurnalism/media va fi realizat jurnalul zilnic al taberei în format radiofonic și printat, banca de imagini și interviuri. De asemenea, atelierul va oferi participanților microcursuri de inițiere în mass-media, noțiuni teoretice despre jurnalism și sesiuni practice pe teren.

Atelierul de improvizație își dorește să ofere tinerilor un instrument pentru dezvoltare personală complementar educației formale, prin organizarea și susținerea unor sesiuni zilnice de teatru de improvizație Atelierul nu urmărește să transforme participanții în actori, ci să îi facă să își depășească anumite limite, să conștientizeze avantajele unei bune funcționări în echipă și să le dezvolte imaginația, spontaneitatea și creativitatea.

Tinerii interesați vor trimite formularul de candidatură salvat cu numele lor până în data de 15 iulie 2018 prin e-mail la adresa: scoalaatelier18@gmail.com având la subiect: #Atelier18 sau prin poștă la adresa: Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Caraș-Severin Str. Sarmisegetuza, nr.6B 320071 Reşița. Formularul poate fi descarcat aici: goo.gl/4bupKb.

Pentru tinerii selectați organizatorii vor asigura cheltuielile de cazare şi masă, participanții urmând a suporta cheltuielile de transport până la Centrul de agrement Râul Alb.

 

atelier18

 

 Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei