Atenție! Circulație închisă mâine pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reșița!

modelmic

Circulația rutieră va fi închisă mâine între orele 08:00 și 14:00 pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reșița, de la intersecția cu strada Gratz până în Piața Traian Vuia, în fața Universității Eftimie Murgu. Pe acest traseu se va desfășura duminică două competiții sportive. 

Începând cu ora 09:30 va avea loc Campionatul Național de Marș, găzduit pentru cea de-a zecea oară consecutiv de municipiul de pe Bârzava, dar și prima ediție a Cupei Măzăran. La Campionatul Național de Marș, ce face parte din calendarul competițional al Federației Române de Atletism pe anul 2015, vor participa aproximativ 120 de sportivi din întreaga țară, de la cluburi cu tradiție în sportul românesc.

Obiectivul gazdelor este obținerea a cel puțin 3 medalii, printre sportivii din Caraș-Severin care se vor alinia la linia de start duminică numărându-se: Narcis Mihăilă, Știrbu Florin, Doru Ursu și Robert Lațcu. Marele absent al competiției va fi Marius Cocioran, care este are mici probleme medicale și în plus este menajat în perspectiva participării la Cupa Europei din luna mai, unde speră să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Evenimentul este organizat de Asociația Județeană de Atletism Caraș-Severin, Federația Română de Atletism, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Clubul Sportiv Universitatea Reșița, Clubul Sportiv Municipal Reșița, Universitatea Eftimie Murgu și Liceul Teoretic Traian Vuia, cu sprijinul Primăriei Reșița.

afis-CAMPIONATUL-NATIONAL-SI-CUPA-MAZARAN-2015

Karina TINCUL

foto bacaulsportiv.ro

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei