UPDATE: ATENȚIE consumatori! Apă cu turbiditate crescută la Oțelu Roșu!

modelmic

Societatea S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă că datorită dezgheţului brusc şi ploilor abundente din noaptea de 3 spre 4 februarie, turbiditatea apei brute la captarea Uzinei de Apă din oraşul OŢELU ROŞU   a crescut depăşind capacităţile de tratare instalate. Consumatorii din zonă sunt sfătuiți să nu folosească apa la prepararea hranei.

Este posibil ca la robinetele utilizatorilor să ajungă apă cu o turbiditate uşor crescută. Apa furnizată este dezinfectată însă poate prezenta o colorație mai intensă datorită turbidității crescute”, informează reprezentanții Aquacaraș.

În consecinţă, operatorul furnizor recomandă utilizarea apei numai în scop gospodăresc până la reglementarea situaţiei.

UPDATE: Societatea S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă că începând chiar din această seară respectiv 04 februarie 2017  în oraşul Oţelu Roşu , probele de apă prelevate confirmă că apa furnizată este conformă cu prevederile Legii 458/2002, forma consolidată în 2011, pentru parametrii determinaţi conform secţiunii „ Monitorizare de control” şi poate fi consumată în siguranţă.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei