ATENȚIE, se joacă! Cel mai mare festival de teatru din vestul țării își deschide porțile la Reșița!

modelmic+editorial-Recovered

Ajuns la cea de-a doua ediție, Scena ca o stradă va aduna anul acesta la Reșița peste 400 de artiști și critici din toate colțurile lumii, într-un maraton cultural nemaivăzut.

 

Cele mai mari trupe de teatru din țară, dar și din Croația, Austria, Serbia, sau Moldova, vor urca pe scena de la Reșița cu spectacole ample care vor ocupa, cu siguranță, până la ultimul loc din sală.

Festivalul va începe luni și se va întinde pe 11 zile pline. Actorii îi vor încânta pe reșițeni în câte două piese pe zi, începând cu ora 18.

„Acest festival a venit în urma dorinței publicului, ca și continuare a primei ediții de anul trecut, cu singura diferență că anul acesta, datorită numărului mare de participanți el a crescut ca valoare și a devenit unul internațional”, explică Dan Mirea, director adjunct al Teatrului de Vest din Reșița.

Abonamentul pentru toate cele 11 zile de spectacol, mai exact 22 de reprezentații, costă 200 de lei și, spun organizatorii, nu este nominal, deci se pot folosi mai multe persoane de el.

Pentru cei care nu sunt pregătiți să facă față întregului maraton cultural, organizatorii le pun la dispoziție bilele pentru fiecare reprezentație în parte, la prețul de 25 de lei.

sc1

 

sc2

 

Alexandra JURCA

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. BAZINGA

    Absolut sinistra poza asta absurda cu Mos Vladulescu,cu covrigi in mana si rahatit de porumbei in centrul orasului!O fi si asta vreo forma de arta?Noi,muritorii de rand,suntem prea prosti ca sa intelegem genialitatea acestui ””urias om de cultura””!!!Deocamdata,simbolul revolutiei din Resita, ne saluta din Canada!!!Doar si-a cumparat cetatenia canadiana cu banii revolutiei,din celebrul fond libertatea….nu-i asa?O tempora…ce memorie scurta au unii!Dar,nu chiar toti!

    Raspunde
  2. Pingback: Festival International de teatru in Valea Domanului. Resitenii vor avea parte de aproape doua saptamani de spectacole | Opinia Timisoarei – Stiri din Timisoara cu foto si video, evenimente, locuri de munca, meteo, curs valutar, cancan, horoscop, imo

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei