ATENȚIE! Se oprește apa mai bine de 20 de ore la Reșița!

modelmic

Reșițenii vor rămâne fără apă o zi întreagă din cauza lucrărilor de schimbare a magistralei de transport a apei potabile. Astfel, trei sferturi din oraș va avea robinetele oprite mai bine de 20 de ore.

Apa va fi oprită miercuri, 18 februarie, începând cu ora 08:00, iar robinetele vor reîncepe să funcționeze abia în noaptea de 19 februarie, în jurul orei 04:00. Întreaga zonă cuprinsă între Universitatea Eftimie Murgu și Câlnic este vizată. Astfel, reșițenii din Moroasa II, Triaj, Lunca Pomostului, Țerova, Govândari, Câlnic și de pe strada Fântânilor, vor fi nevoiți să-și pregătească rezerve serioase de apă înainte de ziua de miercuri.

„La solicitarea SC HIDROCONSTRUCŢIA SA & SC ELECTROSISTEM , antreprenori ai lucrărilor de reabilitare şi extindere a conductelor de transmisie, reţea de distribuţie şi de canalizare în Reşiţa , finanţate din Fonduri de Coeziune – POS Mediu 1, se va opri furnizarea apei potabile pentru schimbarea magistralei de transport apă potabilă de la Staţia de Tratare a Apei Reşiţa la Rezervoarele 2X3000 mc şi la Rezervorul Dealul Cerbului. Rugăm cetăţenii din zonele anunţate să-şi facă provizii de apă pentru intervalul anunţat.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă”, explică reprezentanții Aquacaraș.

 

Alexandra JURCA      

foto Reșița: Ciprian Floare

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Rusalin Lupaşcu

    Pana miercuri mai sunt doua zile, baietii cu apa au uitat sa precizeze ca intre timp o sa mai opreasca apa??? Săptămână trecuta, de exemplu, au oprit apa doua zile la rand în zona triaj, mai exact joi și vineri. Cu siguranta nu aveau aprobare și sigur nu au informat despre acest lucru. În caz de avarie nu se informează public, nu?
    Dar asa-i la Reșița, orașul fără gospodari, se poate orice.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei