Atenție șoferi! Combustibil pe asfaltul DN 58B, între Reșița și Bocșa!

modelmic

Pe DN 58B, între orașele Reșița și Bocșa este combustibil pe carosabil! Informația este confirmată de Poliția Caraș-Severin. Un echipaj de poliție s-a deplasat în zonă iar în acest moment reprezentanții Serviciului Drumurilor Naționale – Măureni, lucrători în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara intervin pentru curățarea caosabilului.

„Circulați cu atenție sporită și adaptați viteza!! – le transmite conducătorilor auto purtătorul de cuvînt al IPJ Caraș-Severin, comisar șef Dinu Nicorici.

Între timp a fost identificat autovehiculul care pierdea de combustibil pe șosea.  Conform legislației în vigoare, conducătorul auto urmează să fie sancționat. În continuare, se va acționa pentru înlăturarea combustibilului de pe carosabil, ne-a transmis comisarul șef Dinu Nicorici, de la IPJ Caraș-Severin.

Diana RADU

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei