Ați văzut-o? O femeie de 35 de ani, căutată de polițiștii cărășeni!

modelmic

UPDATE: În cursul zilei de astăzi, Manciu Elena Patricia împreună cu fiica sa de 1 an au fost depistate de polițiști din cadrul Poliției municipiului Caransebeș, pe raza orașului.
“Din verificări, s-a stabilit că în perioada cât au fost plecate, cele două nu au suferit vătămări sau agresiuni.
Femeia de 35 de ani împreună cu minora de 1 an au revenit la domiciliu”, informează Alina Boeru.

……………….

O femeie de 35 de ani din comuna Teregova este căutată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Se pare ce femeia ar fi plecat ieri de la domiciliu, alături de fetița sa în vârstă de doar un an, și nu s-a mai întors. Dispariția celor două a fost semnalată de concubinul femeii.

În cursul nopții de 11 spre 12 decembrie, în jurul orei 23:40, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată de către concubinul femeii, despre faptul că în data de 11 decembrie 2019, în jurul orei 14:00, MANCIU ELENA PATRICIA a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica în vârstă de un an și nu a mai revenit până în prezent”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

Semnalmentele femeii: înălțime 1,60-1,65 m, greutate 50-55 kg, ochi căprui, păr negru lung, fără semne particulare.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei