I-ați văzut? Trei minori din Reșița, căutați de polițiștii cărășeni

modelmic

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a trei tineri, plecați voluntar dintr-un apartament social din municipiul Reșița, încă de marți.  

Dispariția celor trei minori a fost anunțată ieri polițiștilor reșițeni de către reprezentanții Centrului Social. Minorii DANIEL BROASCĂ, de 16 ani, PAUL BRĂNIȘTEANU de 15 ani și MARIA GABRIELA VIRAG de 14 ani, au plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-au mai întors, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Semnalmente BROASCĂ DANIEL: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, un tricou de culoare albă și papuci de culoare albă.

Semnalmente BRĂNIȘTEANU PAUL: înălțime 1,50 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de blugi de culoare albastră, o geacă de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Semnalmente MARIA GABRIELA VIRAG: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, lung până la umeri, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare galben muștar și un tricou de culoare albă.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “au plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-au mai întors”

    Tăiţelu’ & Co, pretinşi mari iubitori de copii, de tăiţei şi deschizători de “fericiri” în Reşiţa … nu plecă şi ei (voluntar) din instituţie?
    Poate ar fi mai bine pentru copii.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei