Atmosferă de sărbătoare în centrul Reșiței!

sărbătoare

Atmosfera de sărbătoare se simte tot mai mult în zona centrală a municipiului Reșița, unde de ieri a fost amplasat și bradul de Crăciun. Luminile de sărbători urmează să fie aprinse spre sfârșitul acestei săptămâni. 

Bradul care va înfrumuseța centrul civic al municipiului Reșița are peste 15 metri înălțime, angajații primăriei, instalând deja și luminițele care vor decora coniferul pe parcursul sărbătorilor de iarnă. Alți doi brazi vor fi amplasați în Parcul Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei și la Muzeul de Locomotive din Triaj. Spre deosebire de anii trecuți, când brazii erau donați administrației locale, de data aceasta pomii au fost cumpărați prin intermediul Ocolului Silvic Văliug, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșia, Roxana Topală.

10807408_610547725739275_99105344_o

Luminile de sărbători urmează să fie aprinse pe data de 5 decembrie, cu o zi înainte de Sfântul Nicolae, conform primarului Mihai Stepanescu. Edilul a precizat că Primăria Reșița a investit anul acesta 130.000 de lei pentru achiziția de noi elemente de iluminat festiv. Cine știe poate acum, odată cu cumpărarea de noi elemente decorative, vor putea fi împodobite și zone ale municipiului care au fost neglijate în trecut. Mai mulți cititori ai publicației online Reper 24, ne-au scris exprimându-și dezamăgirea cu privire la faptul că în anii trecuți cartiere întregi ale Reșiței, cum ar fi Muncitoresc, Minda, Mociur sau Doman, au fost ocolite de cei care se ocupă de împodobirea orașului.

În ceea ce privește centrul civic, se pare că nici anul acesta nu vor lipsi deja tradiționalele căsuțe la care se vinde vin fiert sau alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. Comercianții interesați să participe la acest mini-târg de Crăciun, pot depune cereri la Primăria Reșița până pe data de 7 decembrie.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei