Atragerea de investitori, una din datoriile primarilor, este de părere Popa! „Este chiar o prioritate”!

modelmic

Crearea de noi locuri de muncă în municipiul Reșița este un subiect intens dezbătut și abordat în ultimii ani. Primarul Ioan Popa a precizat în mai multe rânduri că atragerea de investitori reprezintă una din prioritățile sale. Edilul a ținut chiar să contrazică acele voci care susțin că acest aspect nu intră în atribuțiile administrațiilor locale, care nu dispun de mijloacele necesare pentru a convinge firme și companii să se stabilească în anumite zone.

Aud de foarte multe ori ideea că primarii nu au nici o pârghie prin care să aducă investitori în oraș. Eu cred că este fals. Eu cred că este de datoria noastră, a celor care conducem administrațiile publice locale atragerea de investitori. Este chiar o prioritate și eu sper că demersurile pe care noi le-am făcut și le facem în continuare să aducă rezultate în perioada următoare”, a afirmat recent Ioan Popa.

Unul din pașii făcuți în acest sens de Primăria Reșița a fost lansare oficială a campaniei „Invest in Reșița”, ocazie cu care Popa și-a stabilit chiar și o țintă: crearea a 1.000 de noi locuri de muncă la Reșița până în anul 2020.

Citește și Reșița, deschisă pentru business! Investitorii au la dispoziție o suprafață de mărimea Govândariului!

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  “…Eu cred că este de datoria noastră, a celor care conducem administrațiile publice locale atragerea de investitori….”, a afirmat recent Ioan Popa.
  Iată că tăiţelu’ s-a auto-erijat şi in reprezentant (neales) al celor care… “conduc(em) administraţiile publice locale”. Un fel de bulibaşă al primarilor :)
  Frumos, deştept şi modest. Nu?

  Raspunde
 2. Vlad

  Pai primarul Resitei este in primul rand om de afaceri… sincer ma bucur ca a a transformat orasul asta in afacerea lui personala!!!

  Raspunde
  1. zero

   Aici e problema. Iluzia de “afacere personală” nu poate atrage pe termen lung niciun investitor (serios) care să cedeze controlul pe “tarlaua altuia”. Uite popa… nu e popa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei