Au curs amenzile pe DN6, în Caraș-Severin! Conducătorii auto, sancționați cu peste 160.000 de lei!

modelmic

Peste 260 de amenzi contravenționale au fost aplicate duminică pe DN6 din județul Caraș-Severin, „șoseaua morții” cum este poreclit de mulți tronsonul de drum, având în vedere gravele accidente de circulație care s-au produs aici în ultimii ani. Au fost luați în vizor în special șoferii vitezomani, valoare sancțiunilor ridicându-se la peste 160.000 de lei. O acțiune similară a fost derulată în Caraș-Severin joi, pe DN 58B.

16 polițiști rutieri și 6 polițiști de ordine publică, atât din județul Caraș-Severin, cât și din Timiș au fost prezenți duminică pe DN 6, în cadrul acțiunii care a vizat combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate pe acest segment de drum. S-a acționat cu două pistoale radar și trei aparate radar montate pe autospeciale.

Bilanțul acțiunii de duminică este prezentat de Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin: „Au fost aplicate un număr de 262 sancțiuni contravenționale, din care 212 pentru depășirea vitezei legale, au fost reținute 70 permise de conducere, din care 25 pentru depășirea vitezei și 45 pentru nerespectarea normelor legale privind depășirea. Au fost înregistrate și câteva recorduri nedorite, viteze de 146 km/h,  148 km/h și 151 k /h într-o zonă unde limita legală era de 70 km/h. Valoarea contravențiilor 164.140 lei. Au fost constatate două infracțiuni”.

Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni și în alte zone ale județului, în funcție de situația operativă înregistrată, în scopul atingerii obiectivelor de siguranță rutieră asumate de România.

foto: arhiva

 

Karina TINCUL

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    Ţinuta de vară (cu mâneci scurte) pare obligatorie la “rutieră” pe şoselele patriei în luna martie (vezi foto), tot aşa cum ţinuta civilă pare obligatorie în poligon (la premiere).
    Fotografii sugestive şi perfect credibile, evident :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei