Au început lucrările de asfaltare pe DJ 608, în comuna Luncavița

 

modelmic (1)

Comuna Luncavița se bucură de proiecte aflate în execuție în această perioadă. Printre lucrările care au primit finanțare de la Guvern se numără și asfaltarea unui kilometru de drum în intravilanul comunei, drum important pentru satele din zona respectivă.

Direcția de Drumuri Județene a început deja lucrările pentru covorul asfaltic pe DJ 608, în intravilanul comunei, banii fiind alocați prin Consiliul Județean.

Totodată, vreau să vă spun că în comuna Luncavița mai avem încă 5 proiecte care sunt în execuție: căminul de la Verendin finanțat prin CNI, școala din Verendin și școala din Luncavița, prin PNDL2, care sunt în execuție, chiar se lucrează, drumul comunal DC32, care face legătura dintre Verendin și DJ 608 și o grădiniță finanțată prin Ministerul Educației”, a declarat primarul comunei Luncavița, Nicolae Velescu.

Edilul comunei a afirmat că responsabili pentru realizarea lucrărilor de asfaltare pe DJ 608 în intravilanul comunei sunt președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan și președintele CJ Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, banii alocați de la Guvern pentru lucrare fiind cu sprijinul acestora.

modelmic (1)

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei