Au început lucrările de asfaltare a străzilor din satul Fizeș!

modelmic

Se lucrează intens la proiectul de  modernizare a străzilor in satul Fizeș, unde vor fi asfaltați 5 km, adică toate străzile din sat.  În același timp au loc și lucrări de modernizare a 3,5 km de străzi in satul Gherteniș, proiect în valoare de 2.000.000 euro, investiție din fonduri guvernamentale.

Primarul Ioan Pop ne-a declarat că este foarte mulțumit de ritmul în care lucrările avansează.
„Se asfaltează 5 kilometri în satul Fizeș și 3,5 km în satul Gherteniș. Am început asfaltarea prima dată la Fizeș pentru că la Gherteniș avem canalizarea și nu putem să mergem concomitent cu lucrările la canalizare. Eu presupun că până în toamnă vor fi toți cei 5 km asfaltați”, a declarat primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.
Proiectul presupune asfaltarea tuturor străzilor din Fizeș și Gherteniș și rigole betonate la străzile care sunt în pantă, iar pentru străzile care se află poziționate în linie dreaptă, rigolele se realizează din pământ, după cum a precizat conducerea administrației locale.

modelmic

modelmic

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei