Au început lucrările la canalizare în Berzovia și Gherteniș! Primarul Pop face un apel către locuitorii uneia dintre localități!

modelmic

Lucrările la proiectul „Extindere canalizare în satul Berzovia” se desfășoară într-un ritm neașteptat de bun. Locuitorii comunei care nu au avut niciodată canalizare și nici drum asfaltat pot vedea în sfârșit cum dorințele lor se materializează.

Proiectul este în valoare de un milion de euro, pe fonduri europene și am început cu extinderea canalizării pe străzile unde nu există canalizare. Suntem deja pe a treia stradă din comună, cu lucrările. Am efectuat deja lucrări pe strada pe dreapta, la intrare la blocuri, apoi strada pe stânga, pe lângă Aleea Gării și acum suntem aici, pe a treia, după care o să ne legăm la coloana principală. Urmează ca pe toate străzile, și pe o parte și pe cealaltă. să fie canalizare!” explică primarul Ioan Pop.

Edilul este foarte mulțumit de modul în care evoluează lucrările și preconizează ca până la sfârșitul lunii august să se finalizeze. Pe străzile unde constructorul a intervenit, canalizarea este deja funcțională.

 

 

modelmic

„În fostul proiect a fost prinsă canalizarea doar pe o parte a Berzoviei, iar noi prin acest proiect venim și pe cealaltă parte a comunei cu canalizare, astfel că o să aibă fiecare cetățean cămin în fața imobilului, adică exact unde dorește acolo i se va pune căminul, nu va mai fi problemă să traverseze, sau să facă subtraversări”, declară primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.

Concomitent cu lucrările din Berzovia, au loc și lucrări la canalizare în localitatea Gherteniș, dar și între Berzovia și Gherteniș, pentru a face legătura de la canalizarea din Gherteniș spre stația de epurare de la Berzovia, pe o distanță de 4,8 km.
După efectuarea lucrărilor de canalizare, toate străzile pe care s-a intervenit vor fi asfaltate în baza unui proiect de modernizare a străzilor.

modelmic

Primarul Ioan Pop are un mesaj către locuitorii din Gherteniș pe care dorește să-l transmită și prin intermediul Reper24:
Mă adresez locuitorilor din Gherteniș care nu au introdus apa, să facă acest lucru acum, în perioada în care nu sunt asfaltate străzile, deoarece după asfaltare va trebui subtraversare și costurile vor fi mult mai mari!”.

modelmic

 

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei