Au înnebunit salcâmii la Păltiniș, dar un șofer de tir n-a fost de acord!

tir Paltinis

Un autotren care se deplasa din direcția Reșița spre Caransebeș, pe DN 58B, a ieșit violent în decor, în apropiere de localitatea Păltiniș. Norocul a făcut ca în acel moment, niciun alt autovehicul să nu se afle pe contrasens, tirul spulberând salcâmii de pe marginea drumului, oprindu-se în câmpul agricol.

La ieșirea din cabina autotrenului, șoferul ar fi declarat că vehiculul de mare tonaj ar fi suferit o defecțiune în mers, dar participanții la trafic, care au trecut prin zonă în acel moment, au avut suspiciunea că șoferul tirului ar fi adormit la volan.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță. În urma întocmirii procesului verbal de contravenție, șoferul tirului s-a ales cu o strașnică amendă, ca urmare a nenorocirii pe care polițiștii au considerat că acesta o putea produce.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157694616948191″]

Sergiu TABAN

Stiri similare

4 Comentarii

 1. danbot

  au fost participanti la trafic cu el in cabina Sa vada daca a inchis ochii ?a dat garcea amenda! ?iti dai seama in ce tara traim, cu paguba si amenda. alo oficialitatii locale construiti un drum cu 2 benzi cu parapeti de Beton,se circula pe un drum al carui grafic e din 1861,voi nici macar Nu visati la un drum sa circulati in siguranta sunteti condusi de praduitori,oameni fara idei. ne furam singuri caciula.

  Raspunde
 2. mihaimalaimare

  Aloooo,“dan`s la bot” ai fost tu acolo sa il vezi cu ce viteza circula nemernicul ala?esti frate de colac cu el cumva?daca da,afla ca sunteti ultimele spete de soferi si va mai si credeti zeii soselelor!!!nesimtitilor…ca nu va pasa de cei din trafic…voi trebuie sa ajungeti la timp sa fie diagrama ok.jegurilor.

  Raspunde
 3. mihaimalaimare

  Aloooo,“dan`s la bot” ai fost tu acolo sa il vezi cu ce viteza circula nemernicul ala?esti frate de colac cu el cumva?daca da,afla ca sunteti ultimele spete de soferi si va mai si credeti zeii soselelor!!!nesimtitilor… nu va pasa de cei din trafic…voi trebuie sa ajungeti la timp sa fie diagrama ok.jegurilor.

  Raspunde
  1. Dan bot

   Domnule mălai mare frate cu porumb nu sunt șofer de camion dar nici asistat social ca tine. Fustrat fiind de neajunsurile care le ai te ascunzi în spatele unui telefon tuni și fulgeri pe un seite. Am vorbit per ansamblu și am făcut referire ca de 100 de ani la siguranță nu sa făcut nimic pe drumurile patriei. Se pare ca tu nu ai ieșit din județ

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei