Au vrut un sat curat și s-au organizat în Asociația Tinerilor Voluntari din Gherteniș

modelmic

Tinerii din Gherteniș demonstrează că le pasă de cum arată localitatea în care trăiesc. La inițiativa unei localnice, Vica Frimu, un număr de aproximativ 20 de tineri din sat au format Asociația Tinerilor Voluntari din Gherteniș.

Obiectivul acestei asociații este dorința tinerilor de a avea o localitate mai curată. Astfel că, de două săptămâni de când s-au reunit în această organizație, în fiecare zi, spre seară, voluntarii se ocupă de imaginea satului.
Primarul comunei Berzovia, Ioan Pop, promovează Asociația Tinerilor Voluntari din Gherteniș și salută inițiativa tinerilor, considerând-o un mare ajutor pentru comunitatea locală.

modelmic

Activitatea acestei asociații este de efectuare și întreținere a curățeniei în satul Gherteniș și au rugămintea ca membrii comunității noastre să le respecte munca! Acești tineri se deplasează pe toate străzile din localitatea Gherteniș și fac curățenie. Le-am pus la dispoziție și cositori și cosesc iarba”, spune primarul comunei, Ioan Pop, care este la rândul său locuitor al Ghertenișului.

Asociația, prin acțiunile sale, vine și în ajutorul administrației locale care nu are în cadrul Primăriei posibilitatea să se ocupe de tot ce înseamnă curățenie și întreținere a zonelor verzi din Gherteniș.

modelmic

În calitatea mea de primar și locuitor al satului Gherteniș mulțumesc inițiatorului, Vica Frimu, iar colectivului de tineri le transmit numai cuvinte de laudă și voi ține aproape de ei! Îi asigur de tot sprijinul din partea Primăriei!”, a declarat primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.

modelmic

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei