UPDATE: Carmen Dan amână audiențele prefectului Matei Lupu la Oravița!

modelmic

 

UPDATE: Sesiunea de audienţe în teritoriu care trebuia să se desfăşoare joi la Oraviţa a fost reprogramată pentru vineri, 31 august. Motivul: prefectul Matei Lupu trebuie să participe mâine la o ședință în sistem de videoconferinţă organizată de  Ministerul Afacerilor Interne cu toții prefecții din țară. Întâlnirea de vineri de la Oravița va avea loc la ora 11:00. Având în vedere amânarea cu o zi audiențelor, a fost prelungit , tot cu o zi și termenul până la care cetățenii se pot înscrie.

………………………………………………………………….

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin continuă programul de audienţe acordate în teritoriu de prefectul judeţului, Matei Lupu. O nouă sesiune de audienţe va avea loc joi, 30 august, la Oraviţa.

Întâlnirea prefectului cu cetăţenii interesaţi, care sunt aşteptaţi să vină şi din localităţile din întreaga zonă pentru a-şi expune problemele, de competenţa legală a Instituţiei Prefectului, va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local (etajul I), de la sediul Primăriei Oraşului Oraviţa, cu începere de la ora 11:00.

Înscrierea solicitanţilor se face zilnic, până la data audienţei, între orele 08:30 şi 15:30, personal, la secretariatul Primăriei Orașului Oraviţa.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetăţenilor interesaţi, dar şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, marţi, între orele 08:30 – 16:00 și miercuri, între 08:30 – 18:00.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei