Augustin Lazăr şi negarea negaţiei

modelmic

Venerabilul procuror general Augustin Lazăr dă din nou cu băţul în fântână şi mai scoate câteva perle din ciclul „să râdem cu VIP-urile Justiţiei” atunci când îşi dă din nou cu părerea în privinţa protocoalelor .

Că nu vrea să priceapă procurorul general deciziile Curţii Constituţionale, e de înţeles, la fel de simplă este şi încrâncenarea cu care taica Lazăr ţine de scaunul confortabil în care a fost uns de prezidentul neamţ, doar că atunci cînd afirmă domnia sa că protocoalele, în esenţa lor, au fost construite pentru a apăra securitatea României, parcă aduce cu o glumă proastă.

Adevărul gol goluţ este că Ţiriac, de exemplu, era musai să fie ascultat doar pentru că locuieşte la cîteva case de de dispărutul de serviciu, Marta, iar chestiunea asta ţine chiar de securitatea naţională !

Mai grav este, asta a fost demonstrat în mai multe cazuri de răsunet care s-au soldat cu achitări la fel de răsunătoare, că statul român a cheltuit o căciulă de bani pentru interceptări şi filaje , iar la sfîrşitul marilor anchete rezultatele au fost nule de drept şi de fapt.

Cum este posibil, se întreabă procurorul general, ca cineva să fure un document clasificat şi apoi să îl prezinte la TV, tocmai pentru a ataca Ministerul Public ? Mare mirare din partea tăicuţului Lazăr ! Oare nu s-a mirat deloc nenea procurorul în ultimii ani, atunci cînd cîte un om de afaceri român sau politician, era săltat de pe stradă cu presa în spate şi rechizitoriul apărea în media înainte de a fi condamnat ? Să nu se fi mirat neam Augustin Lazăr atunci cînd a fost pus în faţa metodelor folosite de băieţii de elită, pînă la urma băieţii prestînd în subordinea sa?

Înţelege el, taica Lazăr, dar nu pricepe că OUG-ul care stă să vină loveşte în imbecilii care au trimis după gratii oameni nevinovaţi, pentru că deranjau, nu erau pe culoarul lor, aveau sau nu aveau bască, în baza unor probe care au căzut una cîte una în faţa unor judecători care au refuzat să se lase manipulaţi şi au avut coloana vertebrală intactă.

După părerea de specialist a vajnicului procuror hotărîrile judecătoreşti care au demonstrat incapacitatea şi lipsa de profesionalism a unor procurori DNA şi care au dus la distrugerea de vieţi, destine şi familii întregi, nu pot fi atacte retroactiv, aşa că cei care au contribuit la aceste făcături mizerabile pot dormi liniştiţi. Ei au făcut ceea ce trebuiau să facă, vegheaţi din spate de cîmpul tactic, de flăcăii cu epoleţi şi de imbecilii care au construit acest sistem.

 

Adi NICA

 

Stiri similare

2 Comentarii

  1. gica contrescu

    are idee vajnicul autor cam care este procentul persoanelor achitate din totalul proceselor duse pina la capat? draguta ….fara suparare dar faci parte din categoria prostilor utili.una e sa scoti cu pulanul o confesiune pe calea caransebesului si alta sa agati un grup pollitico mafiot care are are resurse imense parghii uriase pina la cel mai inalt nivel guvernamental si mai ales legislativ…..abuzurile facute sunt incomparabil mai putin daunatoare decat ce a realizat DNA in tarisoara asta.

    Raspunde
  2. Adi Nica

    Comparativ cu tine,care esti un prost inutil,trecut in tabara # rezist,inainte de toate,reusesc sa pun o virgula acolo unde ea este necesara si sa incep o propozitie cu o majuscula. Iar daca ai impresia ca o confesiune o puteai scoate cu pulanul pe Calea Caransebesului ,a propos,C mare,dar tu de unde sa stii,te inseli si te tradeaza prostia. Iar in final,daca imi dai doua realizari marete ale DNA,desi nu ai ,eu iti dau vreo 20 de esecuri rasunatoare.Cand scrii,fii un picut mai atent,altfel te tradeaza culoarea pielii…saracule…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei