Autobuzele circulă din nou la Bocșa, anunță primarul Cismăneanțu!

modelmic

Bocșenii vor putea din nou circula cu autobuzele pe raza orașului, transportul în comun în Bocșa devenind funcțional începând de astăzi. Totul în urma unei investiții a administrației locale  care s-a ridicat la 250.000 de euro. 

Pentru implementarea proiectului și reintroducerea transportului în comun la Bocșa, după aproximativ 7 ani, Primăria Bocșa a achiziționat 2 autobuze și a a modernizat stațiile de autobuz de pe raza orașului.

„Transportul în comun din orașul nostru a trecut pe rând de la stadiul de proiect, la stadiul de implementare și achiziționare, iar de vineri, 14 Octombrie 2016 va fi complet funcțional. În prezent se finalizează lucrările de montare ale celor 29 de stații, iar începând de mâine, locuitorii orașului nostru vor putea să beneficieze de transportul în comun, care era atât de necesar. Orarul de funcționare al transportului public în comun se va desfășura între orele 06:00 și 22:00. Unul dintre autobuze pleacă la ora stabilită, mai exact ora 06:00 din Bocșa Română, iar cel de al doilea autobuz pleacă din Bocșa Montană tot la această oră.

În calitate de primar al orașului Bocșa mă bucur să văd implementat acest proiect pentru care s-au depus eforturi considerabile și care a fost susținut exclusiv din Bugetul Local. Vă mulțumesc și dumneavoastră, bocșenilor, pentru susținerea, înțelegerea și încrederea acordată pe tot parcursul desfășurării acestui proiect”, a precizat cu acest prilej primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu.

Prețul unui bilet este de 2 lei, acesta putând fi achiziționat de la șoferul autobuzului.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei