Autobuzele TUR, dotate cu internet wireless, vor circula de mâine pe străzile Reșiței! Gratuit, până la finalul anului!

 modelmic

Reșițenii vor putea circula începând de mâine cu autobuzele societății Transport Urban Reșița. Până la finalul anului se va circula gratuit pe vehiculele achiziționate din Olanda, iar călătorii de pe mijloacele de transport în comun vor avea parte și de internet wireless, a anunțat primarul Ioan Popa.

Transport Urban Reșița este un proiect pe care mi l-am dorit, l-am enunțat și în campania electorală, să aduc transportul urban înapoi în Primărie. El va porni în 23 decembrie. Am achiziționat cu o finanțare bancară de 7.400.000 de lei autobuze și depoul de tramvaie. Și pentru cei care se întreabă de ce autobuze second-hand? Pentru că ele sunt o etapă intermediară, până când vom reuși să reabilităm calea de rulare și vom introduce noile tramvaie în oraș. A fost soluția optimă și cea mai puțin costisitoare pentru Primăria Reșița, având în vedere că beneficiem oricum pe mobilitate urbană de 25 de milioane de euro, o sumă impresionantă”, a explicat edilul.

Cu aceste mijloace de transport, deși sunt second-hand, se va simți o îmbunătățire a transportului public din Reșița, a dat asigurări Popa, care a adăugat că s-a reușit încheierea unui contract cu un operator de telefonie, astfel încât călătorii să beneficieze de internet wireless. Și cum nu au fost găsite soluții pentru taxare, având în vedere că s-au făcut deja abonamente la Ro-a-tir și s-au dat tichete pe toată luna, reșițenii vor primi un cadou de Crăciun neașteptat: vor putea circula gratuit până la finalul anului, urmând ca din ianuarie să se intre pe tarifare normală.

25152161_267891697070075_3727530570080143613_n

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. HATEGAN DOINA

  AUTOBUZELE SUNT FRUMOASE PENTRU CA AU FOST PASTRA SA VEDEM DACA SI NOI SUNTEM IN STARE.FOARTE FRUMOS DIN PARTEA PRIMARIEI. DAR OAMENII NU AU UNDE LUCRA..ADUCETI INVESTITORI MAI MULTI…..

  Raspunde
 2. zero

  “Am achiziționat cu o finanțare bancară de 7.400.000 de lei autobuze și depoul de tramvaie.” adica cam 1.600.000 euro credit plus dobanzile bancare aferente, sume a caror returnare o va suporta exclusiv contribuabilul. Din taxe pe cimitir, etc.
  “A fost soluția optimă și cea mai puțin costisitoare pentru Primăria Reșița”.
  Din care cu 600.000 euro s-a platit catre Ro-a-tir “rascumpararea” depoului de tramvaie si au mai “picat” si ceva comisioane in buzunarele celor de la achizitii pentru milionul de euro la autobuzele casate de olandezi. Acesta fiind scopul principal (dar disimulat) al actiunii. “Pentru că ele sunt o etapă intermediară…” a explicat edilul. Evident, olandezii sunt cei mai buni prieteni ai nostrii in U.E. :)

  Raspunde
 3. zero

  ”Regretăm enorm când v-am primit în UE. Faptul că v-am transformat într-o colonie nu ne încălzește cu nimic. Ne e scârbă de voi, pitici colorați balcanici!”, a transmis premierul olandez în scrisoarea oficială de scuze adresată României.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei