Autostrada A6 închisă în luna august, pe sensul de mers Lugoj – Balinț!

modelmic

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că Autostrada A6, pe sensul de mers Lugoj – nod rutier Balinț (A1), este închisă pentru executarea unor lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție.

În fapt, conform declarației inginerului Răzvan Căpăstraru, șeful Serviciului Mentenanță Drumuri din cadrul DRDPTM, constructorii autostrăzii A6 compania Tirrena Scavi S.p.A remediază în această perioadă acest tronson în vederea recepției finale. Se speră ca autostrada A6, Lugoj – Balinț, să fie redată circulației până la data de 31 august 2018, dar nu există o certitudine în acest sens, după cum a recunoscut și inginerul Căpăstraru.

Șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Timișoara – Arad – PTF Nădlac II vor urca pe autostrada A1 pe la nodul rutier Topolovățu Mare, urmând traseul Lugoj – DN 6 – Topolovățu Mare – A1, iar cei care circulă pe ruta Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva vor putea urca pe A1 pe la nodul rutier Traian Vuia, urmând traseul Lugoj – DN 68A – Traian Vuia – A1.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei