„Avem deja candidați stabiliți la primării”, afirmă Marcel Vela! Alegerile locale din 2020, în vizorul PNL Caraș-Severin!

modelmic

Filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal se pregătește deja pentru alegerile locale de anul viitor. O mare parte a candidaților liberali pentru primăriile cărășene au fost deja stabiliți. În general, cu unele mici excepții, vor intra din nou în luptă, actualii primari liberali care au reușit să obțină rezultate bune în fruntea comunităților pe care le-au condus în actualul mandat. Există însă și situații în care candidații vor fi stabiliți în urma unor sondaje de opinie.

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a precizat astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută la Reșița, că viitori candidați liberali pentru alegerile locale sunt stabiliți în funcție de mai multe criterii:

Sunt stabiliți candidații la primărie, primarii care au făcut performanță și sunt apreciați, recunoscuți ca atare. Deci avem deja candidați stabiliți la primării. Cel puțin 18.

Avem apoi viceprimari care au făcut performanță. Sunt în activitate cu primari PSD, care evident au prima șansă să fie primari.

O altă categorie de candidați deja stabiliți sunt primarii care au pierdut să zicem la mustață acum trei ani, cum este cazul la Brebu sau la Bocșa, unde nu mai este nevoie să facem sondaje.

Și a patra categorie, pe lângă cele enumerate, este categoria candidaților la primari stabiliți în urma unor evaluări, adică rezultate la europarlamentare, rezultate la turul întâi, rezultate la turul doi, coroborat cu sondaje de opinie”.

În cadrul aceleiași conferințe, ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat o amplă sinteză a măsurilor luate în prima lună de la investirea guvernului Orban.

Dincolo de faptul că ne-am asumat această guvernare, am avut curajul să ne implicăm într-un moment care nu a fost nici ușor, nici simplu. Putem spune că am acționat responsabil și eficient pentru a remedia cât mai multe dintre problemele economice, sociale, pe domeniile justiției, pe politică externă, pe politică internă, lăsate moștenire de fosta guvernare PSD. Obiectivul nostru, așa cum am anunțat încă de la început, este să readucem normalitatea în activitatea guvernamentală”, a afirmat Marcel Vela, care a adăugat că întreaga echipă guvernamentală este preocupată să facă performanță și să repare cât mai multe situații generate iresponsabil de fosta guvernare.

La conferința de presă susținută de Marcel Vela au fost prezenți și primarii Ioan Popa, Gheorghe Românu, Dorel Cârdei, Gheorghe Roma, consilierul județean Jaro Marșalik, secretarul general al PNL Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi și secretarul general adjunct, Dan Stan.

modelmic

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. Funariu Gheorghe

  Vreau sa candidez si eu, sloganul meu;
  Lasa-ma sa fur si eu, daca mai ramane ceva…..dau tot la familia mea !
  Mai mult decat “fair” !
  Sunt si de acord sa platesc 5% impozit pe spagiile (cel putin 10%), !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei