B.U.G. Mafia dă startul unui nou proiect la Oravița! La unison cu Liviu Teodorescu, Vescan, Irina Rimes și Bere Gratis

modelmic

Zilele Orașului Oravița vor fi cu siguranță și-n acest an un reper de distracție și voie bună. Organizatorii, Primăria Orașului Oravița și Consiliul Local, aduc și-n acest an artiști de top din România. Și cum orașul din Valea Carașului ne-a obișnuit cu surprize plăcute , din acest an, Primăria lansează un nou proiect: discotecă în aer liber!

Oravița va îmbraca haine de sărbătoare de Sfântul Ilie. Timp de două zile și o noapte, orăvițenii, și nu numai, vor petrece cu muzică bună, bunătăți la grătar și multe alte surprize. Startul petrecerii va fi dat vineri seara (19 iulie), începând cu ora 19.30, când pe scena amenajată pe Platoul de la Gară artiștii de top din zona folclorică vor întreține atmosfera pentru iubitorii de gen până aproape de miezul nopții. Sâmbătă, 20 iulie, pe scena orăvițeană vor urca artiști renumiți din zona muzicii pop, precum Liviu Teodorescu, Vescan, Irina Rimes și Bere Gratis. Aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.30, participanții se pot bucura de tradiționalul foc de artificii. Pentru unii, în special tineri, petrecerea abia atunci va începe. Din acest an, într-o locație amenajată special (la Fermă), Primăria Oravița lansează o provocare pentru tinerii dornici de petreceri nocturne și muzică bună. Așadar, în locația amenajată, începând cu ora 00.00, vor urca pe scenă DJ Ninho, B.U.G. Mafia, iar până la răsăritul soarelui, pe ritmuri de house, DJ Vali Bărbulescu va întreține atmosfera.

Petrecerea de la Fermă se dorește a fi un început a ceea ce administrația locală își dorește pe viitor. Mai precis, în locația respectivă, în fiecare sâmbătă seara se va organiza discotecă în aer liber cu DJ de top și formații cunoscute pe plan național.

Ne-am gândit să folosim acea locație pentru astfel de evenimente, deoarece, după cum bine știți, în oraș nu este permisă, conform legislației în vigoare, organizarea de petreceri după ora 23.00. Am profitat de Zilele Orașului pentru a lansa acest proiect. Dacă totul va ieși bine și vom fi profitabili, petrecerea va recidiva wekeend-ul imediat următor. Nu am să vă dezvălui ce artiști vor urca pe scenă, dar cu siguranță veți afla la momentul potrivit”, a declarat, pentru Reper24, primarul Oraviței, Dumitru Ursu.

Ideea primarului Ursu nu pare a fi una tocmai rea, mai ales că-n zona Văii Carașului, chiar și Clisura Dunării, astfel de manifestări lipsesc cu desăvârșire.

Vrem să punem în valoare proprietatea de la Fermă, iar pe perioada vacanței de vară, prin astfel de evenimente, dorim să-i facem pe tineri să petreacă momente de neuitat”, mai spune primarul Ursu.

Cum va ieși petrecerea de Zilele Orașului și ce impact va avea party-ul de la Fermă, rămâne de văzut. Până atunci însă vă prezentăm programul complet al evenimentului orăvițean.

Programul de Zilele Orașului Oravița 2019

19 iulie – spectacol folcloric

19.00 – 20.00 – Ansamblul „Junii Gugulani Caransebeș”. Soliști vocali – Ionela Bălan, Ionuț Oprea

20.00 – 21.00 – Ansamblul „Hora Carașului Oravița”. Soliști vocali – Cătalin Badea, Mari Peia și Camelia Ceocu.

21.00 – 22.00 – Ansamblul „Hora Carașului Oravița”. Soliști vocali – Andreea Miroșu, Bebe și Adi Marinescu.

22.00 – 23.00 – Ansamblul „Junii Gugulani Caransebeș”. Soliști vocali – Andreea Chisăliță și Dumitru Teleagă.

23.00. – 00.00 – Nicu și Nicoleta Novac.

Coregrafia: Adrian Ianchescu și Viorica Chișărău

Conducerea muzicală: Sorin Chișărău

Prezintă: Luminița Maria Istudor.

Locația evenimentului: Platoul din fața Gării

Accesul la spectacole este gratuit.

20 iulie – Spectacol POP

18.30 – 19.30 – Rapp’Aga

 

19.30 – 20.30 – Liviu Teodorescu

20.30 – 21.30 – Vescan

21.30 – 22.30 – Irina Rimes

22.30 – 23.30 – Bere Gratis

23.30 – 23.40 – Foc de artificii

Locația evenimentului: Platoul din fața Gării

Accesul la spectacole este gratuit.

Ora 00.00 – Afterparty

00.00 – 02.00 – DJ Ninho

02.00 – 03.00 – BUG MAFIA

03.00 – 06.00 – DJ Vali Bărbulescu

Locația petrecerii: Ferma (deoarece evenimentul se desfășoară în aer liber și după ora 23.00, legea ne obligă să-l organizăm în afara orașului).

(Ferma este situată pe partea stangă pe sensul de mers Reșița-Oravița, prima intrare înainte de ștrandul termal, link catre Google Maps mai jos)

Preț acces intrare: 30 de lei/persoană.

 Du-mă acolo! (Google MAPS)

intrare ferma

Elena FRANȚ

 

zilele oravitei

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei