Bălean îi cedează lui Percea conducerea Gărzii de Mediu din Caraș-Severin!

modelmic

Fostul consilier județean ales pe listele PSD, Marius Bălean, a hotărât să părăsească Garda de Mediu, urmând a se dedica sportului și tinereții! Carmen Percea, noua șefă GNM Caraș-Severin!

Șeful Comisariatului Gărzii de Mediu Caraș-Severin, Marius Bălean, revine de astăzi în funcția de inspector în cadrul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin. Însă numai pentru o scurtă perioadă! Aceasta pentru că Bălean își va încerca în curând norocul și abilitățile în cadrul Direcției pentru Tineret și Sport Caraș-Severin. Doar că formalitățile pentru organizarea concursului pentru ocuparea acestui post mai durează. Marius Bălean a condus vreme de 8 luni, în postura de comisar șef interimar, Comisariatul Gărzii de Mediu din Caraș-Severin.

Între timp, comanda Comisariatului Județean Caraș-Severin al Gărzii Naționale de Mediu, a fost preluată de Carmen Percea, nora fostului primar de anduranță de la Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea.  Noul șef al Gărzii de Mediu a declarat pentru Reper 24 că își propune ca principal obiectiv responsabilizarea populației, prin campanii de conștientizare și educare, dar recunoaște și necesitatea unui dialog permanent pe care Comisariatul Gărzii de Mediu Caraș-Severin trebuie să îl aibe cu toți actorii implicați în problematica de mediu, fie ei agenți economici, instituții, ONG-uri sau simpli cetățeni. Carmen Percea s-a arătat intrigată de lipsa din organigrama Comisariatului Gărzii de Mediu a unui jurist care să apere interesele instituției. „Nu spun faptul că la Comisariatul Regional Timiș nu sunt specialiști în domeniul juridic, dar consider că ar trebui să avem un jurist al nostru, care să apere interesele celor ce se lovesc de probleme în aplicarea sancțiunilor în domeniul protecției mediului“, a afirmat Percea.

mbcp

 

Noul șef al GNM Caraș-Severin este inginer de profesie. Carmen Percea a activat ca inginer la societatea APATERM din Galați, a fost consilier județean pe listele PSD Galați, consilier în cadrul unui cabinet parlamentar și în cadrul unui cabinet europarlamentar.

Sergiu TABAN 

 

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Adi Nica

  Si Balean,ca si Hogea,exceptand faptul ca sunt sustinuti politic,individuali sunt prea subtiri pentru eventualitatea inlocuirii liderilor judeteni PSD,la randul lor,expirati si ei. Numai ca la PSD asta trebuie,lideri limitati,supusi,fara opinii proprii,altfel nu da bine la imaginea partidului….

  Raspunde
 2. Ha ha

  Nu cred ca sunt mai limitați decât cei care sunt la USR decât cei care sunt rusinea partidului USR ca funcții sigur nu vor primii niciodată fiind si limitați si fumați

  Raspunde
 3. Cineva

  Ce inseamna sa fie tata socru mare… Un inginer electrician care a terminat la galati… Care a muncit la apaterm… cei cu distributia apei in galati… Si acum sef la garda de mediu… Nu conteaza ce studii ai sau experienta… conteaza sa fii “psd”-it de top!!!

  Raspunde
  1. George

   poate reușește să-l scape pe tata socru (Hoțul cel gras din Ciclova) de” pârnaie, acesta va fi rolul ei în funcția obținută de la Mafia PSD Caraș”în frunte cu Hoțomanul Mocioalca….Dar totuși încerc să îi pun puțin de lucru la doamna Percea, să facă puțin control la (primăria)Hoțul cel mare din Com GÂRNIC, unde duce gunoaiele din comună? Le aruncă după marginea satului in pădure și le pune

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei