Bărbat de 64 de ani din Bocșa, tâlhărit chiar în scara blocului!

hot

Trei tineri au furat aseară portofelul unui bărbat de 64 de ani din Bocșa, chiar pe holul blocului, fără să se teamă că vreun locatar ar putea ieși și-i surprinde asupra faptei. Cei trei, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, s-au năpustit asupra bărbatului și prin violență i-au furat portofelul în care avea o sumă de bani.

„În cursul zilei de astăzi, 28 aprilie, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului, 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, bănuiți că aseară, pe holul unui bloc din Bocșa, au deposedat prin violență un bărbat de 64 de ani de portofelul pe care îl avea în buzunar și în care avea suma de 110 de lei”, ne comunică purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 La scurt timp după comiterea faptei, cei trei au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerii la răspundere penală a acestora”, precizează purtătorul de cuvânt al poliției cărășene.

Mai mult decât atât, cei trei hoți s-au ales și cu o amendă de câte 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu privire la deplasarea în afara locuinței.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, comunică IPJ Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei