Bărbat de 70 de ani, tâlhărit pe stradă, în zona Gării de Sud din Reșița

modelmic

 

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut de polițiștii din Reșița după ce a tâlhărit un bărbat de 70 de ani, nu departe de zona centrală a municipiului.

Sâmbătă seara, reșițeanul de 70 de ani s-a prezentat la Poliția municipiului Reșița unde a depus o plângere prin care a sesizat faptul că, în cursul serii de vineri, în timp ce se afla pe o stradă din zona Gării Reșița Sud, o persoană necunoscută i-a sustras prin violență portofelul, în care avea suma de 270 de lei și documente personale.

După ce au primit plângerea, polițiștii au demarat cercetările și au identificat un tânăr de 28 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea faptei. Banii furați au fost însă recuperați doar parțial și restituiți victimei.

Conform IPJ Caraș-Severin, cel care a comis tâlhăria a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție, iar în cursul zilei de duminică a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

foto: realitatea.ro

Elena FRANȚ

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei