Bărbat din comuna Cornereva, acuzat că și-a ucis copiii! Cercetările sunt în plină desfășurare!

modelmic

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin derulează ample cercetări într-un caz în care un  bărbat din comuna Cornereva este acuzat că și-ar fi ucis copiii. Cazul s-ar fi petrecut în urmă cu câțiva ani, fiind de abia acum adus în atenția oamenilor legii.

În data de 11.01.2018, orele 19:00 s-a făcut o sesizare telefonică despre faptul că un bărbat de 44 ani din comuna Cornereva, în urmă cu câţiva ani, şi-ar fi omorât propriii copii (doi), născuţi de  către soţia sa.

În acest moment s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin un dosar penal privind suspiciunea comiterii infracţiunii de omor.

În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Parchetului.

Aceștia mai precizează că nu pot oferii alte detalii despre caz, deoarece în acest moment sunt în derulare ample cercetări, iar urmărirea penală are caracter nepublic.

Karina TINCUL

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei