Bărbat din Oravița, prins în flagrant de polițiști după ce a distrus anvelopele mai multor mașini!

 modelmic

Anvelopele mai multor mașini din Oravița au fost distruse de un bărbat din oraș, cu peste o săptămână în urmă. Autorul a fost identificat de polițiști noaptea trecută, în urma unor acțiuni de supraveghere derulate în zona în care a avut loc incidentul inițial. Bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce se pregătea să distrugă alte anvelope, el fiind în prezent cercetat penal de oamenii  legii.

La data de 7 noiembrie a.c., un bărbat din Mehedinți a sunat la 112 reclamând faptul că în noaptea de 6/7 noiembrie, persoane necunoscute i-au înțepat anvelopele autoturismului său parcat pe o stradă din Oravița, dar și ale altor mașini parcate în aceeași zonă.   

În total, anvelopele a nouă autoturisme au fost distruse.

Polițiștii din Oravița au efectuat investigații în zona respectivă și au efectuat zilnic pânde pe raza orașului. Astfel, s-a reușit prinderea în flagrant a presupusului autor, un bărbat de 34 de ani, din Oravița”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Cel în cauză este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, polițiștii continuând verificările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei