Bărbat din Vărădia, în arest la domiciliu după ce și-a ucis un consătean într-un accident de circulație și a fugit!

modelmic

Un bărbat din Vărădia a fost reținut de polițiști după ce fugit de la locul unui accident în care și-a pierdut viața o persoană, un alt bărbat din aceeași localitate.

Accidentul a avut loc sâmbătă, oamenii legii fiind anunțați printr-un apel la 112 că pe raza localității Vărădia, o persoană de sex masculin este în stare de inconștiență, în afara părții carosabile. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul victimei, un bărbat de 42 de ani din localitate. În plus, polițiștii au identificat urme de frânare, ceea ce indica un accident de circulație urmat de fugă de la locul faptei.

În urma investigațiilor a fost identificat conducătorul auto responsabil de producerea accidentului, un bărbat de 43 de ani din localitate, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oravița unde i s-au recoltat două probe biologice”, explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Într-o primă fază, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Bărbatul a fost prezentat ieri în fața Judecătoriei Oravița, care a dispus luarea față de acesta a măsurii de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei