UPDATE: Bărbat înjunghiat într-o benzinărie din Oravița! Autorii, reținuți pentru 24 de ore! Vezi care este starea victimei!

 

 

 

 

modelmic

 

UPDATE: Cei trei bărbați care au înjunghiat ieri după-amiază o persoană în benzinăria din Oravița au fost reținuți pentru 24 de ore. Conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, aceștia au vârste cuprinse între 21 și 45 de ani. Unul dintre ei este din Grădinari, iar ceilalți doi nu au domiciliul în România.

Victima este bărbat de 41 ani, din Vărădia. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu plăgi înjunghiate și traumatism, dar nu i-a fost pusă viața în pericol. Se pare că cearta dintre victimă și agresori ar fi pornit de la un conflict mai vechi.

Cei trei au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

injunghiere Oravita

În jurul orei 17, într-un peco din Oravița s-a dat alarma. Mai mulți bărbați s-au luat la ceartă. În urma încăierării, unul dintre ei a fost înjunghiat, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Din primele informații, se pare că victima ar fi din zona Oraviței. Acesta a avut o altercație cu alți doi bărbați, unul dintre aceștia scoțând un cuțit și înjunghiindu-l. Martorii au sunat la 112, victima fiind preluată de o ambulanță de la spitalul din Oravița, fiind dusă ulterior la Reșița. Se pare că agresorii s-au urcat într-o mașină și au plecat în trombă spre Grădinari. Autoritățile au organizat mai multe filtre, prinzându-i și reținându-i pe aceștia. Organele de cercetare penală au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs altercația.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei