Bătaie cu parii la Grădinari! Un tânăr a ajuns în spital, bătut măr de vecinul său!

 

modelmic

O altercație ca la ușa cortului le-a stricat duminica locuitorilor din comuna Grădinari. Doi vecini s-au luat la harță ca în filme, lovindu-se cu pari de lemn.

 

 

Conflictul a izbucnit aseară în plină stradă între un bărbat de 44 de ani și un tânăr de doar 18 ani. Din primele cercetări realizate de polițiști la fața locului, se pare că cei doi s-au luat la harță din motive personale.

De la injurii aruncate de la unul la celălalt, cearta a degenerat la bătaie. Bărbatul de 44 de ani a fost cel care a pus mâna pe un par de lemn și l-a lovit în repetate rânduri pe tânăr.

Cu toate că loviturile încasate l-au debusolat complet, tănărul se află în afara oricărui pericol. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Orăşenesc Oraviţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

„Din primele verificări la faţa locului s-a stabilit faptul că, în urma unei stări conflictuale, B.A., în vârstă de 18 ani, a fost lovit cu un par în zona corpului de către vecinul său, V.N., un bărbat în vârstă de 44 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, explică Ancuța Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei