Baziaș 4 a acostat la Moldova Nouă! Torma îl citează pe Ion Rațiu: „Voi lupta și pentru opoziție pentru ca orașul să renască”

modelmic+editorial

Mult controversatul proiect cu bacul care va lega malul românesc de malul sârbesc al Dunării este tot mai aproape de a deveni realitate. Baziaș 4 a acostat la Moldova Nouă, iar primarul Adrian Torma nu-și mai încape în piele de mândrie.

În fața unei astfel de reușite, care a creat de altfel nenumărate controverse în peisajul politic local, Torma îl citează pe Ion Rațiu, cel care dădea, acum peste 20 de ani, o definiție extrem de eleganta a democrației: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca tu să ai dreptul să nu fi de acord cu mine”.

„În ciuda criticilor nejustificate, în ciuda acuzelor și controalelor cu dedicație trimise către primărie, în ciuda denigrărilor și jignirilor, atât la adresa mea, cât și a familiei mele, în ciuda riscurilor asumate prin implicarea și semnarea de documente, în ciuda timpului mai puțin petrecut cu familia, în ciuda problemelor de sănătate, dar cu un OBIECTIV CLAR, acela de a face bine celor care au încredere în mine, dar și celor care nu sunt de acord cu mine, uite că Baziaș 4 si noul Punct Vamal din zona Desecare devin realitate.

Prea mulți ani am regresat, prea mulți ani am pus orgoliul personal în fața binelui general.
Baziaș 4 ne aduce mai aproape de autostradă, ne ajută să dezvoltăm turistic întreaga Clisură. readuce schimburile comerciale între cele două țări, mai aproape de noi, Baziaș 4 poate fi o soluție pentru organizarea de team-building pentru marile companii din zona de vest, ne ajută sa dezvoltăm zona Desecare, este un prim pas în a readuce gloria Portului Moldova Veche.

Opoziția a încercat să distrugă acest proiect în anii trecuți prin indiferență și ignoranță dar, ca domnul Rațiu, voi lupta și pentru ei ca Moldova Nouă să renască”, explică primarul Torma.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei