Bazinul olimpic, din nou deschis pentru iubitorii de înot!

modelmic

Începând de luna aceasta, bazinul olimpic din cartierul Govândari poate fi din nou frecventat de reşiţeni, după ce în luna august a fost închis pentru lucrări de întreţinere.

Bazinul olimpic din cadrul Complexului Municipal de Sport şi Sănătate Reşiţa este din nou deschis publicului. Acesta a fost inaccesibil în cursul lunii august, perioadă în care au fost efectuate lucrările anuale de întreţinere: evacuarea apei din bazin, igienizarea cuvei bazinului, filtrarea, curăţarea şi tratarea apei, dar şi reabilitarea camerelor de duş, a vestiarelor, a sălii de forţă şi a birourilor administrative din incinta complexului.

„Lucrările de întreţinere sunt realizate în regie proprie, de regulă, în luna august când sportivii nu urmează program de pregătire”, a precizat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Pentru cei care vor să facă mişcare în apă şi în sezonul rece, preţul unui abonament pentru adulţi este 140 lei lunar sau 200 lei cu saună inclusă. Tarifele ajung la 80 de lei/lună pentru copiii cu vârsta între 10-16 ani şi pensionari cu pensii mai mici de 500 lei. Reşiţenii care doresc să urmeze cursuri de înot cu un instructor trebuie să scoată din buzunar 280 lei pentru 12 şedinţe în cazul adulţilor, şi 150 lei pentru copii.

Bazinul este deschis de luni până vineri între orele 07.00 – 22.00 şi sâmbătă până la ora 14.00.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei