Bebe Pasere, mesaj către caransebeșeni: „Nu vă lăsați intimidați de presiunea pe care o pun cei din staff-ul PNL!”

bebe

Candidatul Pro România pentru Primăria Caransebeș, Felician (Bebe) Pasere este hotărât să reconstruiască orașul natal, aducând un suflu nou în municipiul gugulanilor. Dezvoltatorul imobiliar a intrat în politică convins de necesitatea resuscitării clasei politice, în care se regăsesc de ani de zile aceeași oameni care doar își schimbă scaunele între ei, fără rezultate vizibile.

„Cred că este nevoie la Caransebeș de o resuscitare a clasei politice, ne-am obișnuit cu aceleași fețe, aceeași oameni mutați de pe un post pe altul, același sistem construit de actualul ministru de Interne care din punctul meu de vedere au dat un foarte mare greș și cred că se vede inclusiv în această campanie. Nu au venit cu o explicație pentru rateul pe care l-au dat, au venit doar cu aceleași promisiuni, odată la patru ani, și sper ca cetățenii să-i taxeze pentru minciunile pe care le-au promis și nu s-a concretizat nimic”, a declarat candidatul Pro România pentru Primăria Caransebeș.

Bebe Pasere le cere caransebeșenilor să aibă încredere în el și în echipa sa, în care se regăsesc oameni din toate domeniile de activitate, o echipă care își propune să refacă orașul.

Vin după foarte mulți ani petrecuți în Europa și după ce am văzut ce înseamnă un oraș european, un municipiu. Îmi doresc să aduc schimbările necesare pentru Caransebeș, care merită să aibă sănătate, merită să aibă o educație la cele mai înalte nivele, merită să arate ca un oraș european și Caransebeșul în ultimii 16 ani de administrare PNL a avut de suferit foarte mult.

bebe 1

Împreună cu echipa mea și împreună cu tot ce înseamnă Pro România, și echipa de la București, vrem să punem umărul la reconstrucția Caransebeșului și să repunem Caransebeșul acolo unde îi este locul. Este foarte important să dezvoltăm și turismul în orașul Caransebeș, este nevoie de un suflu nou.

Vreau să aveți încredere în mine, sunt pregătit să preiau municipiul Caransebeș și vă aștept pe 27 la vot. Vă rog să mergeți fără teamă! Vă rog să alegeți cu sufletul, să nu vă lăsați intimidați de presiunea pe care o pun cei din staff-ul PNL, sau, de ce nu și de cei din staff-ul PSD și să nu mai lăsați ca încă patru ani cineva să vă mintă!”, a declarat Bebe Pasere, candidatul Pro România pentru Primăria Caransebeș.

Duminică, alături de candidatul Pro România și de echipa sa a fost prezent la Caransebeș și deputatul de Timiș, Adrian Pau, care și-a arătat aprecierea pentru curajul candidatului caransebeșean, Felician (Bebe) Pasere, de a intra în această luptă între doi coloși din punct de vedere politic, un fost prim-ministru și un ministru, ambii din Caransebeș.

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei