Benga, supărat că a prins doar doi scobari la inundația din spatele blocului!

modelmic

Canalizarea pluvială a dat pe-afară în urma averselor de ieri, de la Reșița, iar mai multe gospodării din municipiu au fost inundate cu apă. La fel și parterul blocurilor din zona Govândari a avut de suferit, cei mai afectați fiind proprietarii de dependințe din zona Făgărașului, cei care sunt situați cu garajele în imediata apropiere a pădurii.

Cel mai adaptabil politician din arealul cărășean care locuiește chiar în această zonă, profesorul de fizică, parlament, management școlar, cultură tradițională și folclor, Ioan Benga, a fost din nou pe fază la viitura de ieri și a profitat ca nimeni altul de puhoiul de apă care i s-a revărsat în propriul garaj.

Iar dacă n-a putut să intre din postura de scafandru în autoturismul proprietate personală, Benga și-a scos, tacticos, sculele de pescuit și a lansat din picioare, ca-n vremurile copilăriei de la Șoșdea, rugând agitații de-a stânga și de-a dreapta să facă liniște. Din păcate, la finalul zilei, doar doi scobari și-un zglavoc s-au agățat în undița ex-parlamentarului, cel care le-a bătut buca salvamarilor de la Serviciul pentru situații de urgențe care s-au grăbit să ridice capacele de canal, să decolmateze rigolele și scurgerea din spatele blocului situat pe Făgărașului.

De altfel, Benga a afirmat că va face o sesizare scrisă la primărie, nemulțumit de modul mult prea energic în care se mișcă Tăiețelu în situații de acest gen, în care agrementul și buna dispoziție sunt imediat taxate de aleșii municipali. „Adevărul e că vine o vreme când îți agăți sculele în cui; eu în schimb simt că de-abia acum m-a înflăcărat pasiunea pescuitului! O să mai auziți de mine! Totul e să țină vreme cu noi și interesul obștesc cu rețeaua pluvială“, a glumit hâtru Benga.

Nu știm dacă profesorului Benga îi plac și armele de vânătoare, altfel i-am trimite de pe-acum un gând directorului AJVPS de Caraș-Severin, M. Ciobanu, tatăl lui Darian: „Fugi Mirceo, că Benga e pe vine!“.

Scobaru Deserviciu’

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Petru

    In loc sa fie bucuros ca cineva s-a gandit la el si i-a umplut garajul se apuca sa faca hartii scrise pe la primarie si la reteaua pluviala. Lasa dom’ profesor ca ce ai primit acu nu se trece pe declaratia de avere, sau vrei sa pastrezi apa in caz ca-ti faci piscina?!?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei