Berzasca deschide porțile unui festival care a lansat voci de succes la marile concursuri naționale!

modelmic (1)

Un eveniment care promovează muzica ușoară în mediul rural, fiind singurul festival din țară care se desfășoară în afara spațiului citadin, va avea loc în perioada 10-12 octombrie 2019 în localitatea Berzasca.

Organizatorii Festivalului – concurs Național de Muzică Ușoară „Ritmuri în mileniul III”, ediția XXI sunt Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Romanu” – Reşiţa, Primăria și Consiliul Local Berzasca, precum și Casa de Cultură Berzasca.

Festivalul se adresează şi totodată promovează potenţiale valori dornice de afirmare cu preponderenţă solişti vocali de muzică pop-rock. De-a lungul timpului, Festivalul-concurs Național de Muzică Ușoară „Ritmuri în mileniul III”, ediția XXI a ajutat la promovarea unor tinere talente lansând voci de succes la mari concursuri pe plan național, cum ar fi: „X Factor“, „Vocea României“ și altele.

Festivalul va cuprinde două secțiuni:

SECŢIUNEA I – tineri interpreţi cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani, premii ‒  I, II și III

SECŢIUNEA II – tineri interpreţi cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani, premii – I, II și III.

 

foto: festivalulamara.ro

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei