Berzovia se modernizează! Se intră în linie dreaptă cu extinderea rețelei de canalizare!

modelmic

Extinderea rețelei de canalizare în comuna Berzovia nu mai este doar un zvon la colț de stradă, edilul-șef Ioan Pop mobilizându-se în acest sens pentru demararea efectivă a lucrărilor, odată cu îmbunătățirea vremii în luna martie.

Primarul comunei Berzovia a declarat că au fost  semnate documentele între administrația locală și firma care a câștigat acest proiect iar lucrările vor începe în această lună, proiectul finanțat de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale – AFIR fiind depus de edilul Ioan Pop încă din anul 2017.

modelmic

Este vorba de contractele cu 76 și 77 realizate între comuna Berzovia și SC TEHNOCER SRL in calitatea de executant al LOT 1 și LOT 2 in cadrul proiectului  Extindere canalizare in Com. Berzovia respectiv localitatea Berzovia.  Executarea contractului lucrărilor începe după constituirea garanției de bună execuție și predarea amplasamentului, respectiv după primirea avizului de începere a lucrărilor, lucru ce va dura aproximativ o săptămână.

modelmic

modelmic

De asemenea, primarul Pop ne-a declarat că recent a fost câștigată licitația și pentru execuția canalizării satului Gherteniș, aparținător comunei Berzovia, dar primele săpături vor începe după cele de la Berzovia.

Desigur pentru comunitatea din Berzovia vor urma și alte lucrări, de această dată de infrastructură rutieră, despre care însă vom vorbi la momentul la care utilajele își vor face simțită prezența în zonă.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei