Biciclist beat, lovit de un autocar în această seară la Zervești!

accident la Zervesti

Ghinionul vine la pachet cu băutura consumată în cantități mari. Cel puțin asta s-ar putea spune despre un biciclist care în această seară, la ieșirea din localitatea Zervești spre Caransebeș, a fost acroșat de un autocar care se întorcea gol după ce lăsase muncitorii unei societăți la casele lor. 

Conform martorilor din Zervești, biciclistul, care în momentul impactului circula pe lângă vehiculul cu două roți, ar fi avut o alcoolemie de 1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Destul cât să nu-ți mai iasă pașii de step pe carosabil ori să mai poți urca în șaua bicicletei. La fața locului au sosit paramedicii și un echipaj al poliției din Caransebeș pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea acestui accident.

Victima a fost transportată cu ambulanța la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Municipal din Caransebeș, unde medicii întreprind investigații de specialitate.

Paul FOIAGU

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “biciclistul, care în momentul impactului circula pe lângă vehiculul cu două roți”

  Adică, persoana accidentată deplasa pe partea carosabilă a drumului public un vehicul cu două roţi, tras sau împins cu mâna şi nu era un biciclist propriu-zis.
  Probabil că nici suficient de vizibil, în lumina partidului.

  “Caransebeș, unde medicii întreprind investigații de specialitate.”
  Probabil că în calitate de “investigatori sub acoperire”.
  Medicii (normali) mai consultă şi uneori chiar tratează pacienţii.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei