Biroul de Cadastru Reșița își sistează activitatea timp de 2 zile, în urma apariției unui caz de coronavirus

modelmic

Oficiul  de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Caraș-Severin anunță sistarea activității de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Reșița, în perioada 16 – 18 septembrie. Decizia a fost luată din cauza apariției unui caz de infectare cu coronavirus.

Conducerea  OCPI  Caraș-Severin a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Reșița, situat la etajul 1 din Blocul 800.

Pentru a preveni și limita răspândirea noului coronavirus COVID-19, în perioada 16 – 18 septembrie 2020, cetățenii și partenerii O.C.P.I. Caraș-Severin pot opta pentru serviciile disponibile on-line.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de O.C.P.I. Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin (www.ocpi-cs), dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail”,  se arată într-un comunicat de presă al OCPI Caraș-Severin

Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei