Biroul ministrului Vela va fi sfințit de Episcopul Caransebeșului! „Simt foarte multă energie negativă”!

modelmic

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că i-a cerut episcopului Lucian Mic să sfințească biroul în care își desfășoară activitate și unde simte „foarte multă energie negativă”. Biroul lui Vela a aparținut pe vremuri lui Nicolae Ceaușescu.

„Am vorbit cu preasfințitul Lucian al Episcopiei Caransebeșului, l-am invitat ca imediat după Bobotează, să vină să sfințim această zonă și inclusiv biroul lui Ceaușescu, pentru că eu, ca ministru, și nu știu ce au simțit ceilalți miniștri, simt foarte multă energie negativă. Cred că e un pas de normalitate să facem un stop-cadru și să reluăm tot ce ține de un management performant și de o administrație democratică, să ne rupem un pic de ce a fost rău și urât în istoria României”, a afirmat Vela, la Digi 24.

Ministrul Marcel Vela a făcut aceste declarații în contextul în care duminică a avut loc ziua porților deschise la MAI, prilej cu care cei interesați au putut vedea sediul fostei Securități, biroul de unde conducea Nicolae Ceaușescu, dar și balconul unde acesta a ținut ultimul discurs.

„Cred sincer că e o dovadă de normalitate, era şi o nevoie a revoluționarilor, care își doreau să revină în locul unde au luptat pentru democrație şi libertate. E un traseu pe care l-au făcut în decembrie 1989 cu vise şi speranţe toţi cei care au intrat în sediul CC al PCR.

Era de aşteptat ca la 30 de ani, un ministru să spună: poftiţi aici, în locul unde aţi riscat totul, familia, viaţa pentru principii, vise, speranțe”, a precizat Marcel Vela.

79984630_1631085327031253_1823693992064188416_o

Ministrul de Interne a adăugat că a decis să facă și un muzeu şi un punct de vizită permanent la Ministerul de Interne, astfel încât toţi cei interesați, dar mai ales tinerii, să cunoască istoria României din perioada comunismului.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „Am vorbit cu preasfințitul …. să vină să sfințim … simt foarte multă energie negativă”, a afirmat Vela

    Să sfinţim …?
    Haoleuu Vela! Aşa îţi zice ghiocul cel sfânt?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei