Bobocii au săptămâna lor la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița!

modelmic

Anul universitar 2018-2019 a debutat la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița cu o săptămână dedicată celor aflați la început de drum în instituția de învățământ superior din municipiul de pe Bârzava, adică bobocii. Aflată în plină derulare, săptămâna bobocilor, cuprinde o serie de manifestări și activități în care sunt implicați studenții primului an de studiu al ciclului de licență, cu scopul de a înlesni integrarea lor în viața universitară,  familiarizarea cu campusul universitar și mediul academic.

Întâmpinați de studenții mai mari și de cadrele didactice, în calitatea de tutori de an, activitățile sunt organizate atât în cadrul facultăților, cât și integrat, vizând aspecte sociale și culturale, bobocii având ocazia să participe la o serie de întâlniri, workshop-uri și cursuri speciale”, explică prorectorul universității reșițene, Cristian Chioncel.

Pentru ziua de miercuri este programată o seară de socializare ce se va desfășura la Campus Cafe, iar joi va avea loc o conferință pe tema voluntariatului. Săptămâna bobocilor se va încheia vineri, cu multă voie bună și jocuri.

 

SaptamanaBobocilorUEMR

 

Citește și Început de an universitar sub semnul respectului la UEM Reșița!

Diana RADU


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei