Bocșenii au înțeles! Ultima campanie de sterilizare – un succes!

modelmic

Echipa Asociației ALMA, împreună cu echipa Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz, a mai bifat o campanie de sterilizare în județul Caraș-Severin, în perioada 23 – 25 iulie. Au fost sterilizate 88 de animale, câini și pisici, cu și fără stăpân din Boșca.

Este cea de-a  treia campanie de sterilizare în Bocșa și prima din acest an. Organizatorii au fost surprinși că oamenii au fost receptivi, ca au venit în număr mare și că au înțeles importanța sterilizării. Având în vedere faptul că orașul Bocșa se confruntă cu un fenomen acut de înmulțiri și abandon în zonele rurale, implicarea deținătorilor de animale a adus o nota de optimism organizatorilor, aceștia manifestându-și intenția de a continua campaniile de sterilizări în orașul cărășan.

În cele trei zile dedicate campaniei de sterilizări din Bocșa, 88 de animale, câini și pisici, au fost sterilizate. S-a muncit intens, fără pauze de respiro pentru ca în cele trei zile să fie cuprinse cât mai multe animale în programul de sterilizari. Dorim să mulțumim oamenilor care au răspuns pozitiv apelului nostru și au venit în număr mare cu animalele proprii la sterilizat, înțelegând ca sterilizarea e singura modalitate civilizată de stopare a înmulțirilor necontrolate și a fătării puilor nedoriți. Mulțumim din suflet organizației Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz care a finanțat această campanie oferind astfel locuitorilor Bocșei accesul la sterilizari gratuite. Mulțumim din suflet medicului Darius Terhes si asistentului sau, Robert care au muncit trei zile fără pauză”, a declarat, pentru Reper24, Monica Sofia Izvănariu, reprezentantul Asociației ALMA.

Sterilizările gratuite vor continua la Bocșa, data următoarei camaniei fiind anunțată pe pagina de facebook a asociației, dar și în presa județeană, conform celor transmise de cei de la Asociația ALMA.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei