Borcean aruncă mănușa! Va candida pentru un nou mandat! „Poate există alți candidați, accept lupta”!

modelmic

 

După ce primarul Reșiței, Ioan Popa, și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat, a venit rândul unui alt edil în funcție să confirme că își dorește încă patru ani la conducerea Primăriei. Este vorba de primarul celui de-al doilea municipiu din Caraș-Severin, Felix Borcean.

Pentru 2020 îmi propun să candidez pentru un nou mandat”, a precizat scurt și concis Borcean atunci când a fost întrebat de intențiile sale viitoare.

Liberalul nu a ezitat să răspundă nici atunci când a fost chestionat cu privire la tensiunile care există în cadrul organizației județene a PNL, catalogându-le drept normale și chiar de dorit în cadrul unui partid care se respectă:

„Aceste disensiuni sunt poate normale într-un partid alcătuit din oameni cu diverse concepții. Sunt foarte normale. Și în PSD sunt astfel de disensiuni, în orice partid politic, mai ales unul de dimensiuni mari, este firesc să apară și astfel de situații”.

Întrebat dacă va fi susținut de organizația  locală pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Caransebeș, Borcean a precizat că fiind președintele acesteia, normal și firesc ar fi ca acest lucru să se întâmple.

„Eu am studiat foarte atent ceea ce s-a întâmplat la alegerile trecute: la un moment dat am fost propus pentru funcția de primar, apoi am fost declasificat sau propus pentru funcția de viceprimar și primarul de la vremea respectivă, Marcel Vela, care m-a și propus, spunea că are dreptul de a candida pentru un nou mandat fiind primarul în funcție. La fel pot să afirm și eu acum: sunt primarul în funcție și da, voi candida la alegerile din 2020.

Pot apărea disensiuni, poate există concurență, poate există alți candidați, accept lupta, am intrat în această competiție și da, este foarte firesc ca într-un partid să fie și competiție, pentru că într-un partid în care nu există competiție apar disfuncționalități”, a adăugat Felix Borcean.

 

Citește și Primarul Ioan Popa a confirmat: își dorește două mandate pentru a aduce Reșița pe drumul cel bun!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei