Borcean, mulțumit: două proiecte importante pentru Caransebeș au primit girul aleșilor locali!

modelmic

Consilierii locali din municipiul Caransebeș au votat în ultima ședință ordinară două proiecte de hotărâre care vizează modernizarea mai multor străzi din oraș și extinderea rețelei de gaz. Cele două proiecte au o valoare totală de peste 10 milioane de lei, iar pentru ducerea lor la îndeplinire reprezentanții administrației publice locale sunt dispuși să acceseze un credit bancar.

Aleșii locali au aprobat în unanimitate documentațiile tehnico-economice ale celor două proiecte, considerate de primarul Felix Borcean ca fiind printre cele mai importante proiecte de hotărâre aprobate în perioada mandatului său.

Mai exact, primul proiect prevede aprobarea documentației tehnico-economice pentru modernizarea străzilor Laurențiu Iancu, Nicolae Perescu, I.C. Brătianu, Semenic, Pinilor, Ciprian Porumbescu, Episcop Miron Cristea, Racoviței, A.I. Cuza, Episcop Nicolae Popeea, Potocului, D.A. Sturza și Zăganului. Prin intermediul celui de-al doilea proiect a fost aprobat studiul tehnico-economic pentru extinderea rețelei de gaze în municipiul Caransebeș, pe străzile Tudor Vladimirescu, Țarinei, Cazărmii, Gării, Nicolae Bălcescu, Valea Cenchii, Calea Timișoarei, Godeanu și Corcana.

„Este adevărat că suntem într-o fază incipientă, este un pas premergător aprobării creditului pe care dorim să îl accesăm, dar este o etapă necesară și faptul că a fost votat în unanimitate îmi dă speranțe că toată procedura va avea un parcurs lin, lipsit de aspersiuni”, a precizat primarul Felix Borcean.

Pentru a putea implementa cele două proiecte, a căror valoare se ridică la peste 10 milioane de lei, Primăria va recurge la un credit.

„Evident, fără bani nu se pot realiza investiții de asemenea anvergură și nu cred că este doar cazul Primăriei Caransebeș. Și celelalte primării se confruntă cu dificultăți financiare și mi se pare că este foarte naturală și necesară accesarea unui astfel de credit. Fie că vorbim de o familie, fie că vorbim de un municipiu, fie că vorbim de un stat, toate aceste entități recurg din când în când la astfel de practici care sunt cât se poate de normale”, a adăugat Borcean.

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei