Bourene, nu mănînci cireșe, nu te dai cu sania, treci un an la zbîrnă!

boureanu

Cretinoidul ăla, Cristian BOUreanu, s-a săturat să își bată consoarta sau fiica și a trecut la haina legii ! Numai că de data asta a cam băgat-o pe mînecă …. Ultrajul, după ultimul Cod Penal, ăla modificat , făcut de PD-iștii deștepți (care or fi ăia?), se cam pedepsește cu închisoare, deșteptule!  Poate pe arestul preventiv îți găsesc tovarășii de celula vreun soț care nu a avut jucării cînd a fost mic …. Și cînd te gîndești că animalul ăsta a fost deputat în Parlamentul nostru ….

Ieri a fost ziua Parașutiștilor Militari. La mulți ani, bravilor noștri militari, azi cînd se împlinesc 75 de ani de la înființarea primei subunități de parașutiști din Armata Romană.

Nea Liviu nu exclude o posibilă invitație  la guvernare pentru UDMR și afirmă că UDMR-ul a avut întotdeauna profesioniști….. Da, unii au plecat pe furiș la Budapesta și au uitat să se mai întoarcă ….

Președintele meu s-a pupat cu Trump. Poate e bine pentru românași, dar au uitat cei doi prezidenți să vorbească tocmai despre vize …. Păi se poate, să uitați taman ce ne doare?

Pe omul de afaceri Ioan Niculae și pe Adriean Videanu, i-a dovedeit DIICOT-ul! I-a trimis puțin în judecată pentru delapidarea Romgaz. Pe lîngă cei doi mai este trimis în judecată un lot consistent de foști directori și secretari de stat, iar prejudiciul creat Romgaz-ului este amețitor! …. Cînd și cum se va recupera imensul prejudiciu creat societății și implicit statului roman, numai Dumnezeru știe ….

Simona Halep n-a reușit să-și adjudece primul trofeu de Grand Slam … Ostapenko, i-a interzis acest privilegiu! A fost mai îndrăzneață ca românca noastră, a riscat și a câștigat, la 20 de ani, primul turneu din carieră. Asta după ce Simona n-a reușit să fructifice cele două mingi de break la 3-0 la game-uri și 1-0 la seturi … Greu cu psihicul, nene, la noi la români … Că tot a fost ziua marilor dezamagiri în materie de sport, Lewandowski ne-a spulberat și ultimul gram de speranță în ce a ce privește Campionatul Mondial din Rusia. După meci, Daum nu înțelege de ce tot îl întreabă jurnaliștii despre demisie …. D’aia!

Atlet facem din primarul nostru! Am văzut ca Nelu Popa nu se lasă, ieri i-a pus pe fugă pe ceilalți trei primari liberali, Felix Borcean, Torma și Filimon. Dom primar, ce le-ai spus de fugeau așa tare primarii ? Știu eu ce le-a spus ! Dacă nu fugiți, vă prinde Adi Dacica. El n-a fost atlet, a fost luptător! Și decît să-i prindă, au rupt-o la fugă…. Una peste alta, felicitări pentru inițiativă și organizare.

Vremea ține cu noi azi, fraților, ieșiți la iarbă verde, dați drumul la grătare și la bere, mâine nu se știe ce va fi! …

 

Adi NICA

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Bogdan

  da… sunt de acord , sa`l manance puscaria pe cretinu asta …. , dar pe mine ma amuza cum e scris articolu :)) de tot cacatul … mi-ar fi puitin rusine … nu inteleg de ce are voie orice taran sa scrie articole .

  Raspunde
  1. Tirimba

   Bogdanele,parerea ta m-ar putea interesa doar dimineata la toaleta,cit timp pastilele mele sunt citite,chiar si de neprieteni,e un lucru bun.Inseamna ca ma citesc si dusmanii.Iar tu esti doar un neglijabil ….Probabil ca dimineata voi sti cine esti si bem un citro amandoi sa schimbam opinii liberale. …..

 2. Linda

  Oi fi luat și tu bătaie de la polițiști, cretinule! E problema ta cum e scris articolul, maimuțoiul, chiar, e foarte bine scris.

  Raspunde
 3. Paleologu

  Ffff bine politia,nu am nimic cu Boureanu,ce a căutat a găsit,nu înțeleg ce rol aveau 4 echipaje,solicitat în sprijin unde era disproporția,și dacă primul deget rupt a motivat ultrajul,ce invitații mai așteptau polițiști,?sau nu aveau sef de schimb,?sau nu aveau proceduri, după război explicațiile sunt tardive, il ducem la militie il omorim cu bătaia că merită! cam aici stam rău cu mentalitatea si schimbarea asteptata,in occident totul de produce în str. Rapid și aparat de limita legitimei apărări și proporționalități. Totuși succes nici o transformare nu i tirzie,
  !!!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei